Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

TULOSTUS

Tulostin seuraa mukanasi uuteen elämänvaiheeseen

Tulostimesta voi olla yllättävää apua, kun perustat uuden yrityksen, aloittelet yliopisto-opintojasi tai autat pienokaisiasi heidän askartelutöissään.

Uuden sukupolven tulostimet ovat monin tavoin parempia kuin edeltäjänsä. Käytössäsi ovat muun muassa pilvitulostus, Wi-Fi-yhteys ja ladattavat tulostusmallit.

Lue lisää tulostamisen luovista mahdollisuuksista ja katso miten tulostin voi auttaa sinua jokapäiväisissä tehtävissäsi.

Toimi järjestelmällisesti

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Tulosteet ovat loistava tapa pysyä ajan tasalla. Saatavilla on maksuttomia työkaluja lukujärjestyksen ja koulutehtävien hallintaan, A3-kalentereita toimistokokouksiin ja viikkokalentereita helpottamaan kotitöiden organisointia.

Maksuttomien mallipohjien avulla saat tehtävät ja aikataulut helposti järjestykseen. Easy-Photo Print Editor -sovellus sisältää useita erilaisia kalenterimalleja, joita voit jopa mukauttaa omilla valokuvillasi.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Puuhaa sadepäiväksi

Huonolla säällä lapset kaipaavat usein viihdyttävää tekemistä. Tulostimesi voi auttaa sinua piristämään pienokaisten sadepäivää.

Canonin Creative Park App tarjoaa maksuttomia värityssivuja, kivoja pelejä ja paljon muuta hauskaa lapsille. Löydät paljon mukavaa tekemistä lapsille – ja voit muuttaa tylsän sadepäivän kivaksi leikkihetkeksi. Voit muuttaa mallipohjia haluamallasi tavalla kätevällä muokkaustyökalulla.

"Huonolla säällä lapset kaipaavat usein viihdyttävää tekemistä. Tulostimesi voi auttaa sinua piristämään pienokaisten sadepäivää."

Creative Parkissa on saatavana on myös tulostettavia pelejä, kuten bingo, renkaanheitto ja shakki. Pelit on helppo tulostaa kotitulostimella ja niiden kokoamisesta on paljon iloa ennen varsinaista pelaamista.

Lisäksi Canonin Creative Park tarjoaa paljon tulostettavia askartelumateriaaleja, kuten leluja, eläinkuvia ja kortteja.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Tee olosi kotoisaksi

Yliopisto-opintojen alussa kuluu usein paljon aikaa oman uuden kodin sisustamiseen. Mitäpä jos voisitkin tulostaa omia valokuviasi kotisi koristeeksi?

Taskukokoinen Canon Zoemini -tulostin voidaan yhdistää älylaitteisiin, joten voit tulostaa kuvia suoraan matkapuhelimestasi helposti ja nopeasti.

Voit tulostaa tarinasi monella eri tavalla. Kokeile kuvien kiinnittämistä naruun tai korkkitauluun. Tai rakenna niistä upea kollaasi.

Canon PIXMA TS5350 -sarjan laitteet sopivat erinomaisesti askartelu- ja piirustustehtävien tulostamiseen. Valittavana on useita erilaisia tulostuspapereita, kuten irrotettavat valokuvatarrat, magneettinen valokuvapaperi, silitettävät siirtokuvat ja kaksipuolinen mattapaperi. Yhdessä Easy-PhotoPrint Editor- ja Creative Park -sovellukset auttavat sinua koristelemaan kotisi suosikkikuvillasi.

Lisätietoja

Lue lisää PIXMA-ohjelmistosta ja katso miten voit hyödyntää tulostimesi luovia ominaisuuksia. Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi parhaiten sopiva kotitulostin.

Kirjoittaja Sasha Newbury

Aiheeseen liittyvät artikkelit
A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

TULOSTUSVINKKEJÄ

Paras tulostin kotitoimistoihin

Tee kotona työskentelystä saumatonta Canon PIXMA TR4650 -tulostimella.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

TULOSTUSVINKKEJÄ

Usein kysytyt kysymykset tulostimista, musteista ja papereista

Canonin asiantuntija Suhaib Hussain vastaa yleisimpiin kysymyksiin tulostintekniikoista, musteista ja papereista.

Printer fun for everyone

LUOVAA TULOSTUSTA

Tulostamisen hauskuutta koko perheelle

Kuusi tapaa piristää kotiasi, arkeasi ja laitteitasi PIXMA-tulostimen avulla.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin