Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

TULOSTUS

Tulostin seuraa mukanasi uuteen elämänvaiheeseen

Tulostimesta voi olla yllättävää apua, kun perustat uuden yrityksen, aloittelet yliopisto-opintojasi tai autat pienokaisiasi heidän askartelutöissään.
Uuden sukupolven tulostimet ovat monin tavoin parempia kuin edeltäjänsä. Käytössäsi ovat muun muassa pilvitulostus, Wi-Fi-yhteys ja ladattavat tulostusmallit.
Lue lisää tulostamisen luovista mahdollisuuksista ja katso miten tulostin voi auttaa sinua jokapäiväisissä tehtävissäsi.

Toimi järjestelmällisesti

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Tulosteet ovat loistava tapa pysyä ajan tasalla. Saatavilla on maksuttomia työkaluja lukujärjestyksen ja koulutehtävien hallintaan, A3-kalentereita toimistokokouksiin ja viikkokalentereita helpottamaan kotitöiden organisointia.

Organised Student- ja Emma Studies -valikoimista löydät helposti tulosteita, jotka auttavat pitämään sinut ajan tasalla ja asiat järjestyksessä.

Easy-Photo Print Editor -sovellus sisältää useita erilaisia kalenterimalleja, joita voit jopa mukauttaa omilla valokuvillasi.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Puuhaa sadepäiväksi

Huonolla säällä lapset kaipaavat usein viihdyttävää tekemistä. Tulostimesi voi auttaa sinua piristämään pienokaisten sadepäivää.

Happiness is Homemade -sivuston valikoimasta voit helposti tulostaa hauskoja askartelumalleja, kuten värityssivuja.

"Huonolla säällä lapset kaipaavat usein viihdyttävää tekemistä. Tulostimesi voi auttaa sinua piristämään pienokaisten sadepäivää."

Jos pikkuiset kaipaavat pitkäaikaisempaa tekemistä, voit tulostaa myös jännittäviä pelejä. Tämä Lego-aiheinen muistipeli on helppo tulostaa kotitulostimella ja sen kokoamisesta on paljon iloa ennen varsinaista pelaamista.

Lisäksi Canonin Creative Park tarjoaa paljon tulostettavia askartelumateriaaleja, kuten leluja, pelejä ja kortteja.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Tee olosi kotoisaksi

Yliopisto-opintojen alussa kuluu usein paljon aikaa oman uuden kodin sisustamiseen. Mitäpä jos voisitkin tulostaa omia valokuviasi kotisi koristeeksi?

Taskukokoinen Canon Zoemini -tulostin voidaan yhdistää älylaitteisiin, joten voit tulostaa kuvia suoraan matkapuhelimestasi helposti ja nopeasti.

Voit tulostaa tarinasi monella eri tavalla. Jos olet jo kokeillut kuvakirjan luontia ja kuvien kiinnittämistä korkkitauluun, tutustu Cool Mom Tech -oppaan vinkkeihin.

Lisätietoja

Lue lisää PIXMA-ohjelmistosta ja katso miten voit hyödyntää tulostimesi luovia ominaisuuksia. Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi parhaiten sopiva kotitulostin.

Kirjoittaja Sasha Newbury

Aiheeseen liittyvät artikkelit
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

LUOVIA TULOSTUSIDEOITA

Kuusi vinkkiä luovaan tulostamiseen

Vapauta luovuutesi ja tulosta joulukoristeita, kivoja lahjoja ja jännittäviä pelejä koko perheelle. Voit ladata ja tulostaa mallipohjat maksutta.

A selection of colourful home-printed cards and other items on a wall.

TULOSTUS

Viidentyyppisiä ihmisiä, jotka ehdottomasti tarvitsevat tulostimen – oletko sinä yksi heistä?

Oletko taiteilija, yrittäjä tai jokin muu listamme tyypeistä? Jos et hanki oikeanlaista tulostinta, jäät paljosta paitsi. Katso miksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelitInspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin

Katso myös