A person printing on a Canon PIXMA printer from a tablet using the Canon Easy-PhotoPrint Editor App.

TULOSTUSVINKKEJÄ

Vapauta luovuutesi Canonin Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella

Teknologian ansiosta on helppo ottaa tuhansia kuvia vuosien aikana ilman, että tekee niille mitään. Entä, jos voisit nauttia kuvista konkreettisesti? Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksen avulla teet suosikkikuvistasi helposti persoonallisia, tyylikkäitä tulosteita tai uniikkeja lahjoja. Tulostus on sekä helppoa että hauskaa!

Sovellus on yhteensopiva monien Canon-tulostimien kanssa, mukaan lukien PIXMA-tulostimet. Sovellusta voi käyttää monilla laitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla (iOS ja Android). Saatavilla on myös työpöytäversio Windows- ja Mac-käyttäjille. Yhdistä tulostin nopeasti sovellukseen napsauttamalla kotinäytön yläkulmassa olevaa tulostinkuvaketta ja valitsemalla Canon-tulostin saatavilla olevien tulostinten luettelosta.

A flat lay image of a hand holding a smartphone, an envelope, calendar, note paper and printed pictures.
Räätälöi tulosteita, kortteja ja julisteita koulua varten tai anna lahjaksi perheenjäsenille. Sovelluksella voi myös muokata kuvia ennen niiden lataamista sosiaaliseen mediaan.

Kuvien valitseminen

A person uses the Canon Easy-PhotoPrint Editor App.
Voit valita kuvia omilta tallennusalustoilta, myös sosiaalisesta mediasta ja älypuhelimen kamerasta.

Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksessa on runsaasti vaihtoehtoja, joiden avulla voit valita kuvat, joita haluat työstää. Voit valita kuvia ja tiedostoja suoraan laitteeltasi (napsauta Selaa) tai useista suosituista ulkoisista pilvipalveluista ja sosiaalisen median alustoista, kuten image.canon-, Dropbox-, Facebook-, Google Drive -, Instagram- ja OneDrive-palveluista. Tämä kätevä asetus säästää aikaa, jos olet tallentanut useita kuvia eri alustoille.

Jos olet alkanut työstää mallia ja haluat jatkaa työtä myöhemmin, paina Tallenna, niin tiedosto arkistoidaan kotinäytön Omat nimikkeet -välilehteen. Napsauttamalla tähtisymbolia voit lisätä suosikkimallisi Suosikit-valikkoon, jotta ne ovat helposti saatavilla. Mallin suodatintyökalulla (sijaitsee jokaisen päävalikon asetuksissa) voit valita malleja nopeasti eri ominaisuuksien, kuten paperin koon ja kuvien määrän, perusteella.

Kuvien mukauttaminen

Canon Easy-PhotoPrint Editor on intuitiivinen ja helppokäyttöinen sovellus, joka sopii kaikille luovista prosesseista nauttiville. Valokuvien tulostamista ja muokkaamista varten saatavilla on useita eri vaihtoehtoja, ja ne kaikki ovat kätevästi valittavissa kotinäytössä.

Tulosta yksittäisiä kuvia nopeasti ja helposti valitsemalla Kuvat. Tämän jälkeen voit rajata kuvaa tai lisätä tyylikkään kuvasuodattimen. Jos haluat muokata kuvaa lisää, valitse Kuvan asettelu. Lisää erikoistehosteita: muokkaa taustan väriä, lisää tekstiä tai valokuvakehys ja käytä luovaa leimaustyökalua. (Muokkausvaihtoehdot ovat myös saatavilla useissa muissa mallipohjissa.) Leimaustyökalu sisältää erilaisia graafisia kuvakkeita kuten nuolia, puhekuplia, eläimiä, numeroita ja symboleita. Lisää ainutlaatuisia ja taiteellisia yksityiskohtia kaikkiin valokuvakokoelmiisi.

Kollaasien luominen

Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovellus on suunniteltu koko perheen käyttöön. Leikekirja-valinnan avulla voit kerätä muistoja erityisistä tapahtumista yksilölliseen leikekirjaan, jota voit selailla itse tai jonka voit antaa lahjaksi.

Voit valita tulostettavia lahjapaperimalleja, jotka voit muokata omannäköisiksi koristeellisilla leimoilla, tekstillä ja kuvilla. Voit myös luoda tarroja suosikkikuvistasi – Canonin irrotettava tarravalokuvapaperi takaa, että tulokset ovat erinomaisia. Jos käytät mallia, jossa on useampia tarroja, ja haluat erilaisia kuvia, varmista, että poistat valinnan kohdasta ”Lisää sama kuva kaikkiin kehyksiin”. Voit myös tehdä tarroista persoonallisempia kehysten, leimojen, tekstin ja taustavärien avulla.

Yritys- ja työkäyttö

A fridge with pictures, posters, notes and magnets stuck to it.
Luo ja tulosta julisteita suosikkikuvistasi ja valitse valmiista malleista tapahtumalle tai yritykselle sopiva pohja.

Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovellusta ei ole tarkoitettu vain perhekuviin ja hauskoihin valokuvaprojekteihin, sillä sitä voi hyödyntää myös yrityksen tarpeisiin ja omiin työtarpeisiin. Saatavilla on esimerkiksi erilaisia myynti- ja turvallisuustarkoituksiin sopivia julistemalleja, jotka voi muokata oman yrityksen tarpeita vastaaviksi. Voit myös tulostaa valokuvia tunnistekortteihin, suunnitella käyntikortteja tai tehdä kalenterin yhden, kuuden tai kahdentoista kuukauden mallin mukaan.

Älypuhelinteknologian ja luovan Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksen ansiosta valokuvien tulostaminen on luovaa ja hauskaa. Sovellus on kätevä työkalu niin yrityskäytössä kuin henkilökohtaisessa käytössäkin. Yhdessä Canon PIXMA -tulostimen kanssa sovellus säästää aikaa ja auttaa muuntamaan erityiset digitaalisesti tallennetut hetket tuotteiksi, joista sinä ja läheisesi voitte nauttia.

Teksti: Claire Gillo

Aiheeseen liittyvät artikkelit
A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

TULOSTUS

Tulosta langattomasti kotona – ja missä tahansa

Langattoman tulostimen ansiosta sinun ei tarvitse koko ajan olla työpisteessäsi. Asennus on helppoa – katso ohjeet tästä.

A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

TULOSTUSVINKKEJÄ

Opi tulosteiden avulla

Mitkä sovellukset ovat hyödyllisiä oppilaille? Katso, miten Canon PIXMA -tulostimet voivat tukea oppimista ja auttaa kotitehtävien kanssa.

Printer fun for everyone

LUOVAA TULOSTUSTA

Luo valokuvakalenteri

Räätälöi ja askartele valokuvakalenteri täynnä kallisarvoisia muistoja.

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin