A green cutting mat with printed stickers resting on top, with a smartphone and tablet.

TULOSTUSVINKKEJÄ

Tee puhelimestasi ja muista laitteistasi persoonallisia tulosteilla

Me kaikki rakastamme älypuhelimiamme, tablettejamme ja kannettavia tietokoneitamme, mutta ovat ne kyllä vähän mitäänsanomattomia. Asia on onneksi korjattavissa, sillä Canon RP-101- irrotettavan tarravalokuvapaperin ja Canon PIXMA -tulostimen ansiosta voit lisätä laitteisiisi lempikuviasi, -kuvioitasi ja -kuosejasi. Irrotettava tarravalokuvapaperi on myös nimensä veroinen, joten voit helposti muuttaa tyyliä milloin haluat tai jopa vaihtaa sen päivittäin vastaamaan sen hetkistä asuasi.

Kun puhelin, tabletti ja kannettava tietokone on koristeltu, huomaat varmasti kotona paljon muitakin esineitä, jotka voisivat kaivata vähän persoonallisuutta. Voit esimerkiksi koristella jääkaappisi lempivalokuvillasi käyttämällä irrotettavaa tarravalokuvapaperia tai ehkä haluat kokeilla MG-101- magneettista valokuvapaperia, joka sopii moniin metalliesineisiin.

Vaatimukset

Tulostaminen

Canonin magneettinen valokuvapaperi ja irrotettava tarravalokuvapaperi ovat kooltaan 4x6 tuumaa (10.16x15.24 cm), eli ne ovat täydellisiä kuvien tulostamiseen. Ne voidaan kuitenkin myös leikata tarvittavan kokoisiksi tarroiksi tai magneeteiksi. Jos asettelet kuvat näppärästi, yhdestä arkista voi saada useamman kuin yhden tarran tai magneetin.

Tee näin:

1. Valitse haluamasi kuva

A smartphone showing Creative Park, a tablet with printed stickers on it and a green cutting mat.
Koristele laitteesi omilla kuvillasi tai Creative Park -sovelluksen grafiikoilla – mahdollisuutesi ovat rajattomat.

Perhekuvista tulee hienoja tarroja, mutta voit myös kuvata muita asioita, kuten lastesi piirustuksia, käsin kirjoitettuja lappusia tai lehtiä ja kukkasia. Jos et halua aivan fotorealistista kuvaa, voit käyttää kännykkää tai tietokonetta ja lisätä kuvaan kuvasuodattimen.

Creative Park -sovelluksessa on myös paljon tyylikkäitä malleja valmiina ladattavaksi. Sovelluksesta löydät paljon hienoja kuvia ja kuvioita sekä joitain tyypillisiä älypuhelinten kansimalleja, jotka voi leikata ja muotoilla juuri oman kännykkäsi takakanteen tai kuoreen sopivaksi.

2. Täytä tulostin

Aiheeseen liittyvät artikkelit
A tablet displays the Easy-PhotoPrint App while a printer rests on a table in the background.

TULOSTUSVINKKEJÄ

Easy-PhotoPrint Editor -sovellus

Opi käyttämään hauskaa ja helppokäyttöistä Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovellusta.

A woman wears a cotton tote bag, adorned with an iron-on transfer of a panda.

LUOVAA TULOSTUSTA

Uudista vaatekaappisi

T-paitapainatukset, persoonalliset ostoskassit… helppo opas tekstiilitulostamisen saloihin.

A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear, and different print applications: smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

LUOVAA TULOSTUSTA

Vapauta luovuutesi tulostamalla

Katso, miten voit hyödyntää Canonin papereita, sovelluksia ja tulostimia ja tehdä kodistasi itsesi näköisen aina puhelinta ja jääkaappia myöten.

A woman loading photo paper into a white Canon PIXMA printer.
Päätä, haluatko kuvasi magneetteina jääkaapin oveen vai tarrana kannettavaan tietokoneeseesi, ja aseta tulostimeen valitsemasi materiaali.

Seuraavaksi sinun täytyy päättää, millaiselle materiaalille haluat tulostaa, ja ladata haluamasi materiaali PIXMA-tulostimeen. Irrotettava tarravalokuvapaperi sopii monenlaisille pinnoille, myös sähkölaitteisiin, kun taas Canonin magneettinen valokuvapaperi sopii monien metalliesineiden pintaan kiinnitettäväksi. Varmista että koristeltava pinta on magneettinen ennen kuin tulostat kuvan magneettiselle valokuvapaperille.

3. Tulosta kuvasi

A woman holding a printed photo of a flamingo graphic next to a Canon printer.
Canon PIXMA -sarjan Wi-Fi-liitännän ansiosta voit lähettää kuvasi tulostukseen suoraan älypuhelimestasi.

Canon PRINT -sovelluksen ansiosta voit tulostaa kuvasi yhteensopivista PIXMA-tulostimista suoraan älypuhelimeltasi tai tietokoneelta. Jos tulostimesi on yhteensopiva Canonin PIXMA Cloud Linkin kanssa, voit tulostaa suoraan sosiaalisesta mediasta, kuten Instagramista ja Facebookista, Canon PRINT -sovelluksen kautta.

4. Leikkaa muotoon

A printed graphic of a flamingo being cut out on a green cutting mat.
Leikkaa tuloste puhelimeesi sopivaksi. Jos koristeltava kohde on suurempi, esimerkiksi kannettava tietokone tai tabletti, sinun ei välttämättä tarvitse leikata tulostetta lainkaan, vaan pääset koristelupuuhiin saman tien.

Jos kuvasi on koko paperiarkin kokoinen, voit siirtyä suoraan seuraavaan vaiheeseen. Paperiarkkia pienemmät kuvat täytyy leikata oikean kokoisiksi. Terävät sakset sopivat hyvin irrotettavan tarravalokuvapaperin leikkaamiseen. Leikkaa kuva rauhallisesti irti ja varmista, että reuna on siisti. Jos tarra on älypuhelinta varten, varmista älypuhelimen kameran paikka ja leikkaa tarra sen mukaan. Mallikappaleen leikkaaminen paperista tai kartongista on kätevä keino varmistaa, että tarra on oikean mallinen. Voit piirtää mallikappaleen avulla puhelimen ääriviivat tarrapaperille ennen tulosteen leikkaamista.

Canonin magneettisen valokuvapaperin leikkaamiseen paras väline on askarteluveitsi, jonka kanssa on paras käyttää leikkausmattoa, leikkuulautaa tai useampaa sanomalehteä, jotta työtasoon ei tule naarmuja. Metalliviivoitin tai vastaava esine on kätevä suorien osioiden leikkaamisessa. Pyri pitämään leikkausliike tasaisen vakaana.

5. Kiinnitä

A person peeling a printed sticker off the backing paper.
Irrota tarra varovasti taustapaperista ja kiinnitä se laitteeseesi. Jos käytät magneettista paperia, sinun ei tarvitse irrottaa kuvaa – voit kiinnittää sen suoraan sopivalle pinnalle.

On aika irrottaa irrotettava tarravalokuvapaperi taustapaperista ja kiinnittää tarra älypuhelimeesi tai muuhun laitteeseen. Aloita irrottaminen kulmasta tai reunasta ja irrota taustapaperi varovasti yhdellä hitaalla liikkeellä. Viivoitin on kätevä apuväline irrottamiseen ja tarran tasaiseen kiinnittämiseen.

Magneettisessa valokuvapaperissa ei ole taustapaperia, ja se voidaan kiinnittää heti muotoonleikkaamisen jälkeen.

6. Siirrä

A woman applying a cut-out printed sticker to the back of her smartphone.
Molemmat tulostusmateriaalit ovat uudelleenkiinnitettäviä eivätkä jätä liimajälkiä, joten voit muuttaa magneettien paikkaa ja vaihtaa älypuhelimen tarraa silloin, kun siltä tuntuu.

Yksi Canon RP-101- irrotettavan tarravalokuvapaperin ja MG-101- magneettisen valokuvapaperin hyvistä puolista on niiden irrotus- ja uudelleenkiinnitysmahdollisuudet, eli voit kätevästi päivittää laitteidesi ulkonäköä ilman, että jälkeen jää tahmeaa pintaa. Vaihda siis tyyliä vaikka joka päivä!

Teksti Angela Nicholson

*Irrotettavan valokuvapaperin RP-101 yhteensopivuus: TS/TR/G-sarja, MG7700, MG7500, MG7100, MG6800, MG6600, MG6400, MG5700, MG5600, MG5500, MG3600, MG3500, MG3000, MG2900, MG2500, MG2400-sarja, MX530, MX490, MX470-sarja, iP2800-sarja, iP110
Magneettisen valokuvapaperin MG-101 yhteensopivuus: TS/TR/G-sarja, MG7700, MG7500, MG7100, MG6800, MG6600, MG6400, MG5700, MG5600, MG5500, MG3600, MG3500, MG3000, MG2900, MG2500, MG2400-sarja, MX530, MX490, MX470-sarja, iP8700-sarja, iP2800, iP110, iX6800-sarja

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Suositellut sovellukset

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin