Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

LUOVAA TULOSTUSTA

Viisi hauskaa tapaa sukeltaa Rugby World Cup 2019™ -tunnelmaan

Vuoden 2019 tärkein urheilutapahtuma on käsillä: Rugby World Cup 2019™ alkaa Japanissa 20. syyskuuta. Canon sponsoroi turnausta,* joka tuntuu olevan aina vain dramaattisempi ja jännittävämpi.
Koska kaikki 48 ottelua pelataan maassa, joka tunnetaan paperintaittelutaide origamista, Canonin Creative Park -sivustolla on hauskoja ideoita, joilla herätellä kisahenkeä, katsot otteluita sitten kotona televisiosta tai paikan päällä Japanissa. Lataa mallit, tulosta ne ja ala taittelemaan ennen kuin lempijoukkueesi kansallislaulu kajahtaa ottelupäivänä.
Yksityiskohtaisissa malleissa on selkeät kasausohjeet, joten tarvitset vain seuraavia tarvikkeita (ja hieman varovaisuutta, kun käytät teräviä esineitä):

• Tulostin – katso mikä on sinulle sopivin
• Paperia
• Sakset, mattoveitsi
• Liimapuikko ja puuliimaa
• Viivoitin tai kolmioviivain
• Kynä
• Teräväkärkinen esine
• Hammastikkuja
• Pinsetit

1. Luo omat maskotit

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Urheilutapahtuma ei ole mitään ilman maskotteja, ja Japani onkin tunnettu monenlaisista karvaisista kummajaisista. Rugby World Cup 2019™ -maskotteina ovat kaikkien joukkueiden fanien kannustushuutoihin yhtyvät Ren ja G. Molempien kokoaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain päättää, valitsetko rotevan valkohapsisen flänkkeri-Renin vai räväkän, punaisena hulmuavan laituri-G:n.

2. Kokeile maalipotkua

Aiheeseen liittyvät artikkelit
A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

TULOSTAMISEN MAHDOLLISUUDET

Tutustu tulostamisen mahdollisuuksiin

Nykytulostimet pystyvät enempään kuin arvaatkaan. Katso, mihin kaikkiin luoviin tarkoituksiin voit käyttää niitä.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

LUOVAA TULOSTUSTA

Kuusi vinkkiä luovaan tulostamiseen

Vapauta luovuutesi ja tulosta itse joulukoristeita, kivoja lahjoja ja jännittäviä pelejä. Voit ladata ja tulostaa mallipohjat maksutta.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

TULOSTA ASKARRELTAVAA

Vapauta luovuutesi Canon Zoemini -sarjan tuotteilla

Kuvaa pikakameralla ja tulosta taskukokoisella tulostimella – missä tahansa.

The Rugby Goal Kick Game created with Canon's Creative Park.

Rugby-maalipotkupeli on hieman haastavampi koota, ja sillä voi myös kokeilla pelitaitojaan ja paineensietokykyään kavereiden välisissä mittelöissä. Peliohjeet ovat selkeät, joten voit koska tahansa astua Wales-legenda Dan Biggarin pelikenkiin ja tehdä ottelun ratkaisevan maalin.

3. Kannusta kaikuvasti

Rugby World Cup 2019™ Cheer Sticks and a hat created with Canon's Creative Park.

Lempijoukkuetta kannustaessaan saa ottelun aikana huutaa ja mölytä niin paljon kuin sielu sietää. Helposti koottavat Renin ja G:n Kannustusvälineet ja Megafoni lisäävät urheilujuhlan tuntua olohuoneeseesi – vaikka pelaajat Japanissa asti eivät välttämättä kuulekaan kannustustasi.

4. Lahjaideoita

A Rugby World Cup 2019™ Money Envelope and Tags created with Canon's Creative Park.

Näillä askarteluideoilla voit auttaa myös ystäviäsi ja perhettäsi pääsemään Rugby World Cup 2019™ -tunnelmaan, mutta tässä on vielä lisää lahjaideoita. Esimerkiksi helposti koottava Rahakuori – täydellinen tapa antaa oma panoksensa läheisesi MM-kisamatkakassaan. Entäpä Rugby-pallon muotoiset kortit, jotka ovat täydellinen lisä rugby-aiheeseen lahjaan perheesi penkkiurheilijalle?

5. Taittele säästölipas

A Rugby Ball Money Box created with Canon's Creative Park.

Jos et päässyt matkaamaan Japaniin tämän vuoden turnaukseen, on aika alkaa säästää vuoden 2023 kisoihin, jotka käydään Ranskassa. Tämä komea Rugby-säästölipas auttaa sinua pennosten keräilyssä. Kolikot kerääntyvät pohjalla olevaan korokkeeseen, joten kun on aika ottaa rahat käyttöön, voit avata lippaan vaikka potkaisemalla pallon maaliin.

Teksti: Adam Rees


*Canon Rugby World Cup 2019™ -kisojen virallinen sponsori. Kisat järjestetään Japanissa 20.9.–2.11. Rugby World Cup 2019 -logo on ™ ja © Rugby World Cup Limited 2015. Kaikki oikeudet pidätetään.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelitInspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin