get-inspired-spring-hero-tinted-max-sjsjak-7hkh-3jj3j

ASKARTELE JA TULOSTA

Creative Park tuo kevään iloa kotiisi

Paperiaskartelu ei ole ainoastaan terapeuttista, vaan se innostaa myös mielikuvituksen käyttöön. Se on hauskaa koko perheen puuhaa, joka sopii yhtä hyvin lapsille kuin isovanhemmillekin. Canonin Creative Park -palvelusta voit ladata maksutta paljon erilaisia materiaaleja koko perheen askarteluhetkiin. Tarvitset vain Canon-tulostimen, paperia ja muutaman työkalun. 


Mitä vielä odotat? Aloita näillä kevätaiheisilla ideoilla.

Mitä tarvitaan? 

  • Tulostin – katso mikä on sinulle parhaiten sopiva Canon-tulostin.
  • Paperia
  • Sakset, mattoveitsi
  • Paperi- ja puuliimaa
  • Viivoitin tai kolmioviivain
  • Kyniä
  • Teräväkärkinen esine
  • Hammastikkuja
  • Pinsetit

1. Piristä kotiasi kukilla

Create delicate hand-crafted flowers for a fun, interactive way to get the whole family involved in brightening up your home.
Upeiden kukkien taitteleminen paperista on hauskaa koko perheen puuhaa.

Kukat voivat piristää synkimmänkin päivän. Luonnosta poimittu kukka tuo iloa vain muutaman päivän, mutta itse askartelemasi paperikukka ei lakastu! Yksinkertainen ja iloisen värinen kerbera on vain yksi Creative Parkin monista Kasvit-osion askartelumalleista. Tutustu valikoimaan, mukana ruusuja, kaktuksia ja jopa bonsai-puita.

Askarteluvinkki: saat terälehtiin elävyyttä käyttämällä Canonin mattapintaista valokuvapaperia.

2. Perusta oma eläintarha

A papercraft bunny rabbit.
Valikoimassa on paljon erilaisia eläimiä – lemmikkieläimistä villieläimiin. Vapauta luovuutesi ja askartele upeita eläinhahmoja.

Tarjolla on yli 180 erilaista eläinhahmoa, joten valinnanvaraa löytyy. Mikä olisikaan parempi merkki kevään saapumisesta kuin hauska pääsiäispupu? Se on hyvä esimerkki Aloittelijoille-osion erityisesti perheen pienimmille suunnitelluista askartelutehtävistä, joiden avulla he oppivat paperiaskartelun perusteet.

Askarteluvinkki: Liimaamalla korvat erilaisiin asentoihin saat eläinhahmoihin ilmeikkyyttä: iloisen eläimen korvat sojottavat suoraan ylöspäin ja varuillaan oleva eläin kallistaa niitä taaksepäin.

3. Pirteä keväinen tuulahdus

A colourful papercraft merry-go-round.
Jos kaipaat lisää haastetta, kokeile malleja, joissa on liikkuvia osia, kuten karuselli, maailmanpyörä tai vuoristorata.

Rakenna itsellesi lelukaruselli, jonka kyytiin mahtuu kuusi iloisen väristä eläinhahmoa, kuten norsu, panda ja leijona. Avaa ikkuna ja anna lämpimän keväisen tuulen puhaltaa sisään. Katso miten käsintehty karuselli herää eloon! Creative Parkin Leiki-osiossa on monia muitakin "tuulivoimaa" käyttäviä leluja, jotka rakentamalla voit juhlistaa vuodenaikojen vaihtumista.

Askarteluvinkki: tee karusellista iloisen värikäs jokaisesta katselukulmasta käyttämällä Canonin kaksipuolista mattapaperia.

4. Tuo ulkomaailma kotiisi

A wall decorated with blue butterflies.
Seinäkoristeita, kuten lentäviä perhosia, on helpompi tehdä kuin arvaatkaan. Ja ne tuovat kotiisi pirteän keväisen tuulahduksen.

Tuo kevään iloiset värit kotiisi 3D-seinätarroilla. Kevätkukasta toiseen liihottavat perhoset luovat huoneeseesi keväistä tunnelmaa.

Askarteluvinkki: Rakenna oma kaleidoskooppi sijoittamalla pienet perhoset lähelle lattianrajaa ja suuremmat ylemmäs seinälle. Saat aikaan vaikutelman lentoon lähtevästä perhosparvesta.

5. Kehystä lempivalokuvasi

A pale pink papercraft photo frame.
Herätä muistot eloon laajalla valikoimalla erilaisia malleja. Valitse täydellinen kehys ikimuistoiselle hetkelle.

Kuvien kehystäminen ja niiden sijoittaminen eri puolille kotia on kätevä tapa ilahduttaa perheenjäseniäsi ja muistuttaa heitä vaikkapa lasten mukavista synttäreistä tai viime kesän mahtavasta lomamatkasta. Creative Parkissa on suuri valikoima valokuvakehyksiä, kuten tämä vaaleanpunainen japanilaistyylinen vinjetti, jotka sopivat täydellisesti kevään ja kesän juhliin, kuten äitienpäivään.

Askarteluvinkki: Jos et halua käyttää kehyksiä, voit tulostaa valokuvat suoraan Canonin magneettiselle valokuvapaperille ja kiinnittää ne jääkaapin oveen, jotta kaikki näkevät ne.

Magneettisen paperin lisäksi voit tulostaa uudelleenkiinnitettävälle tarrapaperille. Tarrat on helppo kiinnittää leikekirjaan tai koristeeksi sängynpäätyyn. Muista myös kätevät silitettävät siirtokuvat ja valmiit mallipohjat, joiden avulla voit koristella vaatteesi omilla valokuvillasi. Lisää keväisiä askarteluvinkkejä on iOS- ja Android-yhteensopivassa Creative Park -sovelluksessa.

Teksti: Natalie Denton

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Craft butterflies

LUOVAA TULOSTUSTA

Tulosta ja askartele perhoskoristeita

Paperitaiteilija Aimee Graham kertoo miten voit tulostaa ja askarrella upeita koristeita.

Create a papercraft safari

LUOVAA TULOSTUSTA

Askartele paperisafari

Tulosta oma eläinaiheinen perheaktiviteetti Canonin Creative Parkissa ja inspiroidu luonnosta.

Paper cutting craft

LUOVAA TULOSTUSTA

Tutustu paperitaiteen salaisuuksiin

Luo upeita taideteoksia paperista hyödyntämällä ammattilaisen vinkit.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin