TULOSTUSVINKKEJÄ

Tutustu tulostimeen, joka tekee hybridityöskentelystä saumatonta

Katso, miksi Canon PIXMA TR4650 on paras tulostin kotikäyttöön, kun siirrytään etätöihin.
Canon PIXMA -tulostin työpöydällä kotitoimistossa.

Kun koronaviruspandemia pakotti työntekijät työskentelemään kotoa käsin, harrastajavalokuvaaja ja bristolilaisen mainostoimiston strategiajohtaja Jamie Watson muutti pian ruokailuhuoneensa kotitoimistoksi. Määräaikojen lähestyessä ja luovuuden hiipuessa hän huomasi, mitä häneltä puuttui: hyvä tulostin.

Rajoitusten poistuminen vie meitä kohti hybridityöskentelyä, jossa siirtyminen koti- ja toimistotyöskentelyn välillä on entistä tärkeämpää. Jamie työskentelee asiakkaiden, tutkimustiimin ja konseptitiimin kanssa, ja auttaa luomaan innovatiivisia kampanjoita erilaisille brändeille. Nykyisin hän työskentelee sekä kotona että toimistolla, ja arvostaa kummankin tarjoamia vapauksia.

Täydellinen kotitoimisto ei ole valmis ilman hyvää tulostinta. Asia huomataan usein määräajan lähestyessä tai ennen kokousta, kun tulosteille on tarvetta. Koska entistä useammat meistä ovat etätöissä, tulostimen avulla voi kätevästi vähentää ruutuaikaa ja nopeuttaa luovia prosesseja.

Siirtyminen koti- ja toimistoympäristön välillä onnistuu saumattomasti oikeanlaisilla laitteilla. Canonin huipputehokkailla tulostimilla, erityisesti pienikokoisella Canon PIXMA TR4650 -mallilla, voi tulostaa ammattilaistason laatua nopeasti ja helposti.

”Kun minulla on paljon töitä, kotona työskentely on hyvä keino välttää toimiston häiriötekijät”, Jamie sanoo. ”Ajanhallinta onnistuu paremmin, ja työskentely on hiukan rennompaa kuin tavallisten työaikojen puitteissa. Työmatkakin jää pois, joten päivän mittaan ehtii tehdä hiukan enemmän töitä. Pyöräilen mielelläni, joten voin mennä pyörälenkille ilman, että minun varattava aikaa siihen, että poljen toimistolle tai takaisin kotiin.”

Yhteistyö tiimin jäsenten kanssa on kuitenkin helpompaa toimistoympäristössä ja tehtävät voidaan suorittaa tehokkaammin.

Jamie kertoo tässä, miten hänen kotitulostimensa tarjoaa hänelle pääsyn pois näytön äärestä, jotta hän voi keskittyä täysin projekteihin, joiden parissa hän työskentelee kotona.

Mielen selkeyttä tulostamalla

Mies painaa Canon-tulostimen etulokeroa alas.

Canon PIXMA TR4650 -monitoimilaitteessa käytetään neljän värin hybridimustetta ja kasetin asennusta on parannettu, jotta kasetin vaihtaminen on entistä helpompaa.

Canon PIXMA TR4650 -tulostimen ansiosta Jamie voi poistua kannettavan tietokoneensa luota ja keskittyä lukemaan paperikopioita asiakirjoista, joita hän tarvitsee työssään. "Haluan lukea asiakkaiden toimeksiannot paperilta”, sanoo Jamie. ”Saan niistä enemmän irti, kun näytöllä näkyvät sähköpostiviestit ja tiimin keskusteluilmoitukset eivät häiritse minua. On helpompi keskittyä lukemiseen, tehdä merkintöjä ja lisätä kysymyksiä. Voin syventyä paremmin siihen, mitä olen tekemässä ja lukemassa.

”Kun tutkimuslaitoksilta saadaan tutkimustuloksia, joissa on paljon kaavioita ja käyriä, minusta on helpointa katsoa niitä paperilla, jotta voin vertailla tietoja, eikä selata dioja, koska silloin voi katsoa vain yhtä asiaa kerrallaan”, hän lisää.

Toimistolla työskennellessä ei yleensä tarvitse huolehtia tulostimen asentamisesta, paperista ja mustetasoista. Saman pitäisi päteä kotonakin. Asiakirjan poistomuistutus, paperin lisäystä helpottava etulokero ja kasetin nopea asennus tekevät tästä helppokäyttöisen ja tehokkaan tulostimen kotikäyttöön Jamien kaltaisille ammattilaisille.

Koska Canon PRINT -sovelluksella voi suorittaa PIXMA TR4650 -tulostimen kaikki toiminnot, kuten tulostuksen, kopioinnin, skannauksen, huollon suorittamisen, mustetasojen tarkistamisen ja värikasettien ostamisen, tietokonetta ei tarvita.

Käsin kirjoitetun yhdistäminen digitaaliseen

Henkilö tulostaa Canonin kotitulostimella älypuhelimen avulla.

Kun Jamie työskentelee kotoa käsin, tehtävien suorittaminen eri huoneissa auttaa häntä keskittymään. ”Kun olen toimistolla, liikun paikasta toiseen, jotta saan vaihtelua ja piristyn hiukan. Olen ensin työpöytäni luona, mutta menen välillä istumaan ruokailualueelle tai kattoterassille”, hän sanoo. ”Toimin samalla tavoin kotonakin. Tulostan asiakirjoja ja lähden pois kannettavan tietokoneen äärestä, koska myös etätöissä ihmisiltä tulee jatkuvasti puheluja ja viestejä. Lähtemällä pois kannettavan luota pääsen eroon häiriötekijöistä. Tulostan tekstin ja luen sen alakerran keittiössä, jotta pystyn keskittymään paremmin.”

Henkilö kirjoittaa tulostettuun laskentataulukkoon.

Jamiella on erilaisia asiakkaita terveydenhuollon brändeistä elintarvike- ja virvoitusjuomayrityksiin, internethotellien tarjoajiin ja pankkeihin.

Jamien käyttämä edullinen tulostin on helppo asentaa Canon PRINT -sovelluksella, jonka käyttökokemusta on parannettu. ”Se oli todella helppo asentaa, ja se oli minulle tärkeintä, koska aiempien tulostinten kanssa tuntui menevän viisi päivää pelkästään siihen, että sain tulostimen toimimaan. Tulostin vain asensi itse itsensä”, hän toteaa.

Siinä on myös kätevä yhteys Easy-Layout Editor -ohjelmistoon, jonka avulla voit järjestää PDF- ja kuvatiedostojen kaltaiset asiakirjat samalle sivulle ennen tulostusta. Tästä on hyötyä Jamien työssä.

”Jos teen brändistrategiaan liittyviä projekteja tai minun on laadittava brändisuunnitelma, teen sen mieluiten käsin”, hän sanoo. ”Skannaan kuvan ja lähetän sen sähköpostitse muulle tiimille luonnoksena sen sijaan, että käyttäisin paljon aikaa suunnitteluun Microsoft® PowerPoint® -ohjelmalla.”

Skannaus pilvipalveluun Canonin kotitulostimella

Mies istuu pihapenkillä mukin ja kannettavan tietokoneen kanssa.

Joskus Jamie kaipaa toimistolta tiimin vuorovaikutusta – tämä on kotona työskentelyn haittapuoli. ”Työskentelen mainostoimistossa, ja olemme todellakin kaivanneet yhdessä työskentelyä”, hän sanoo. ”Kotoa käsin työskentely liittyy vain liiketoimiin. En voi poiketa jonkun työpisteelle tai jutella lounaalla jostakin aiheesta. Tapaaminen on merkittävä kalenteriin tai on soitettava puhelu sen sijaan, että voisi jutella sen enempää suunnittelematta.”

Mies pukemassa pyöräilykypärää.

Kotona työskentelyssä on etunsa – aiemmin Jamie pyöräili töihin, mutta nyt hän voi pakollisten työmatkojen sijaan nauttia pyöräilystä harrastuksena.

Canon PIXMA TR4650 -tulostimen PIXMA Cloud Link -ominaisuus, jolla voi tulostaa pilvipalvelusta ja skannata pilvipalveluun*, sopii täydellisesti pienyrityksille, jotka jakavat ja tallentavat sisältöä jaettuihin pilvipalveluihin, joita ovat esimerkiksi Google Drive™, Dropbox™ ja Evernote®, jotta tiedostoja voi tulostaa käyttäjän sijainnista riippumatta.

Kun tiimit jakavat suunnitelmiaan, Jamien mukaan asiakirjojen ja piirustusten tulostaminen ja seinälle kiinnittäminen tai esille laittaminen auttaa häntä pohtimaan luovia ideoita työskentelyn aikana.

”Kun saamme konseptitiimeiltä luovia ideoita, jotka voivat olla mallien piirustuksia, usein on vain jatkettava töitä ja pidettävä asia mielessä”; hän sanoo.

”Haluan nähdä idean tulostettuna. Voin pohdiskella sitä mielessäni, kun se on tulostettu ja kiinnitetty seinään tai työpöytään. On helpompi palata aiheeseen ja jatkaa miettimistä tiedostamatta.”

Monipuolisuutta kotona tulostamiseen

Canon-tulostin ruukkukasvin, puhelimen ja tulosteiden vieressä.

Harrastajavalokuvaaja Jamie Watson nauttii siitä, että hän voi lähteä ulos kameransa kanssa – ja Canon PIXMA TR4650 -tulostimen ansiosta hän voi tulostaa kotonaan laadukkaita tulosteita esiteltäviksi. ”Pyrin aina ottamaan useita kuvia, kun lähden ulos"; hän sanoo. ”Asuin aiemmin Australiassa, ja aloitin harrastuksen siellä.”

Mies sulkee olkalaikkua kotitoimistonsa työpöydällä.

Monipuolisen Canon PIXMA TR4650 -tulostimen ansiosta Jamie voi olla työprojekteissa mukana yhtä aktiivisesti kuin jos hän olisi yrityksen toimistolla.

Canon PIXMA TR4650 sopii muuhunkin kuin työskentelyyn: se on riittävän monipuolinen kotona opiskelua, lasten koulutehtäviä ja perhekuvia varten.

Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella on helppo muokata valokuvista ainutlaatuisia mukautettuja tulosteita, kalentereita ja neliönmuotoisten valokuvien sommitelmia, joita voi käyttää projekteihin sekä kotona että töissä.

Innokas valokuvaaja Jamie on tehnyt tulostimella kehystettäviä tulosteita, koska sillä voi tulostaa 10 x 15 cm:n reunuksettomia valokuvia muutamassa sekunnissa. ”Tulostaminen on nopeaa, ja sillä voin hyvin tulostaa valokuvia kehystettäväksi uuden kotimme seinälle, joten minun ei tarvitse maksaa niistä painopalvelulle”, hän sanoo.

Kotikäyttöön tarkoitettu Canon PIXMA TR4650 -tulostin on tyylikäs ja sulavalinjainen, ja juuri tähän Jamie ja hänen kumppaninsa kiinnittävät huomiota, kun he valitsevat esineitä kotiinsa. ”Tulostimet eivät aina näytä hyvältä, mutta Canon PIXMA TR4650 on hieno. Tyttöystäväni on hyvin tarkka kotimme suhteen ja työskentelee visualistina, joten hän saa asiat näyttämään hienoilta. Hänelle oli tärkeää saada hyvännäköinen tulostin,” Jamie sanoo.

Viimeistele kotitoimistosi uudistetulla Canon PIXMA TR4650 -tulostimella, joka vastaa kaikkiin etätyöskentelyn ja henkilökohtaisten tulostusprojektien tarpeisiin.

Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin vain aitojen Canon-musteiden käyttäjille.


Teksti: Lorna Dockerill

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • Nainen istuu kotitoimistossa, jossa olevan työpöydän päällä on kannettava tietokone, näyttö, Canon MegaTank -tulostin ja neljä mustepulloa.

  TULOSTUSVINKKEJÄ

  Mikä on juuri sinulle sopiva tulostin?

  Löydä tarpeisiin parhaiten sopiva Canon-tulostin perheelle, opiskelijalle tai vaikkapa kotitoimistoon.

 • Ylhäältä alas otettu kuva avoimesta bullet-päiväkirjasta yhdessä Creative Parkin reunusmallien ja Canon PIXMA -tulostimen kanssa.

  LUOVAA TULOSTUSTA

  Tulosta luetteloita, suunnitelmia ja aikatauluja

  Vapauta luovuutesi Canon PIXMA -tulostimella ja pidä asiat järjestyksessä ympäri vuoden.

 • PERHEVALOKUVAUS

  Canon PowerShot PX -kameran edut

  Tutustu uusiin tapoihin käyttää tätä kompaktia PTZ-kameraa.

 • Henkilö tulostaa pöydällä olevalla Canon PIXMA -tulostimella perhekuvan tabletissa Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksen avulla.

  TULOSTUS

  Langattoman tulostimen käyttäminen

  Ota kaikki älykkäästi irti tulostimestasi.