Vaivaton kuvaus ja jakaminen

Tarkkojen kuvien ja videoiden saaminen voi olla välillä haastavaa niin pokkarilla kuin järjestelmäkameralla. Innovatiivinen kuvanvakaustekniikkamme on auttanut valokuvaajia ja elokuvantekijöitä jo vuosikymmeniä poistamaan kameran tärähtelystä aiheutuvia ongelmia. Haitallinen tärähtely on yleinen ongelma zoomattaessa ja tarkennettaessa etäällä olevaan kohteeseen sekä kuvattaessa videoita kävellen tai juosten.

Laadukkaampaan ja tarkempaan kuvaukseen ilman jalustaa on olemassa yksinkertaisia ratkaisuja, jotka toimivat kaikenlaisia kameroita käytettäessä. Kokeile ensin painaa vasen kyynärpää kehoasi vasten. Tämä tukee kameraa ja pitää sen vakaampana. Seiso tukevasti jalat hieman erillään siten, että toinen jalka on toista edempänä. Estä kameran liikkeet tukemalla sitä ja yritä pitää kuva vaaka- ja pystysuunnassa suorassa etenkin, jos kävelet kuvatessasi.

Uusissa kameroissamme on älykäs viisisuuntainen kuvanvakain, joka mukautuu kuvauskohteeseen ja tekee kuvista teräviä myös heikossa valaistuksessa tai täydellä zoomilla kuvattaessa. Dynaaminen kuvanvakain mahdollistaa erittäin vakaat videot kuvattaessa käsivaralta jopa kävellen tai juosten.

Stillkuvien kuvaaminen vaivattomasti