Etäkuvaus uusista kulmista

Kekseliäimmät kuvat saadaan yleensä, kun kohdetta katsotaan eri kuvakulmasta. Se voi tarkoittaa kirjaimellisesti ryhmäkuvan ottamista ihmisten yläpuolelta, kaupunkimaiseman kuvaamista korkean talon ylimmästä kerroksesta tai vain kameran pitämistä pään yläpuolella konsertissa. Vaikka kuvien ikuistaminen tällä tavalla ei aina ole käytännöllistä, se voi kuitenkin olla palkitsevaa.

Etäkuvaustekniikkamme ansiosta voit ottaa kuvia mielenkiintoisista kulmista ja päästää luovuutesi valloilleen. Voit itsekin olla mukana ryhmäkuvassa, ottaa itsestäsi selfien tai kuvata arvaamattomasti käyttäytyviä kohteita, kuten villieläimiä, kaukaa kohdetta häiritsemättä.

Monien uusien kameroidemme kanssa voidaan nyt helposti käyttää älypuhelinta tavallisena etsimenä, joten voit hallita kameraasi etäältä. Se tehdään yhdistämällä mobiililaite kameraan ja käynnistämällä Canon Camera Connect -sovellus. Jos laitteesi on varustettu NFC-tekniikalla, voit yhdistää laitteet koskettamalla niitä toisiinsa. Kun kamera on vakaalla alustalla tai jalustassa, voit säätää rajausta, tarkennusta ja muita asetuksia etäyhteydellä käyttämällä älypuhelintasi. Se antaa sinulle vapauden kokeilla uusia kuvakulmia ja luoda kiinnostavia tarinoita.

Kaukokuvaus