Tässä kiipeämisessä käytettiin koulutettuja ammattilaisia ja turvallisuusvälineitä kiinteistön omistajien luvalla. Älä yritä kopioida tai matkia mitään kiipeämisessä näytettyä.

Valokuvien ja videoiden katselu ja jakaminen

Vuosien saatossa olet varmasti kerännyt satoja arvokkaita kuvamuistoja käyttämällä eri kameroita, muistikortteja ja laitteita. Jotta kuvien hallinta ja katselu olisi helppoa milloin tahansa, kuvat kannattaa tallentaa samaan paikkaan.

Yksi hyödyllinen tapa pysyä ajan tasalla kaikista kuvista on tarkastella niitä heti kuvaamisen jälkeen ja jättää kuvakokoelmasta pois kuvat, joita ei todennäköisesti tarvitse nähdä enää myöhemmin. Mieti tarkkaan, mitkä kuvat haluat säilyttää. Kun katselet kuvia suurelta näytöltä, näet ne tarkemmin ja säilytettävät kuvat on helpompi valita.

Canonin Connect Station -asema tarjoaa helpon tavan säilyttää kuvat ja videot yhdessä paikassa, josta niitä voi katsella ystävien ja perheen kanssa vaikka teräväpiirtotelevisiolla. Siirrä kuvasi langattomasti Connect Stationiin koskettamalla sitä NFC-yhteydellä varustetulla Canon-kameralla tai muistikortin tai USB-kaapelin avulla. Connect Station –asemasta voit helposti jakaa kuvia sosiaalisen mediaan ja eri verkkoalbumeihin, kuten iristaan, tai tulostaa niitä langattomasti.

Jaa kuvia