Kallisarvoisten muistojen varmuuskopiointi

Valokuvasi ja videosi ovat korvaamattomia, sillä ne ovat muistoja ainutlaatuisista hetkistä, joita et saa koskaan takaisin. Näin ollen niiden säännöllinen varmuuskopiointi on tärkeää. Ajan löytäminen parhaiden otosten valitsemiseen ja tallentamiseen ei ole aina helppoa. Mitä pidempään kuvia säilytetään vain muistikortilla tai puhelimessa, sitä todennäköisemmin ne unohtuvat tai häviävät.

Verkkotallennusvaihtoehdot antavat kuitenkin hyvän mielenrauhan. Kun tallennat kuvasi ja videosi pilvipalveluun tai käyttämääsi sosiaalisen median sivustoon, ne eivät häviä helposti. Uusimmat Image Sync -toiminnolla varustetut kameramme tunnistavat uudet kuvat ja tallentavat ne haluamaasi pilvipalveluun tai sosiaalisen median sivustoon (esim. Flickr, Google Drive tai Canonin irista). Voit halutessasi tallentaa kuvat automaattisesti tietokoneelle, älypuhelimeen tai taulutietokoneelle.

Jos haluat varmuuskopioida kuvasi verkkoon, suosittelemme tutustumaan irista-palveluun. Se on pilvipohjainen alusta omien valokuvakirjastojen varmuuskopiointiin ja tarkasteluun täysin uudella tavalla.

Varmuuskopioi kuvasi