beste regards michiel aalbers

Suosikkikuvamme teemalla: Kaupungin kätköissä

Julkaisimme äskettäin artikkelin valokuvaaja ja taiteilija Timm Schneiderista ja pyysimme lukijoitamme kuvaamaan omien asuinkaupunkiensa epätavallisempia puolia ja lähettämään kuvat galleriaamme. Valitsimme joukosta kolme hauskaa kuvaa ja pyysimme valokuvaajia kertomaan omaan kuvaansa liittyvän tarinan.

Michiel Aalbers: Beste Regards

”Satuin huomaamaan tämän katutaideteoksen ajaessani ympäri Nijmegenin kaupunkia Hollannissa. Kun palasin takaisin kuvaamaan sitä Canon EOS 5D Mark II -kamerani kanssa, oli alkanut sataa, ja sade loi maassa oleviin lehtiin kauniin hohteen. Teoksessa näkyvä hiiri on saksalainen animaatiohahmo, joka näyttää mainiolta tässä urbaanissa ympäristössä. Minusta on hauska kuvata nimenomaan sellaisia asioita, joihin muut eivät kiinnitä sen kummempaa huomiota. Tämäkin upea taideteos on varmasti jäänyt tuhansilta ihmisiltä huomaamatta, vaikka se on ollut aivan heidän silmiensä edessä vilkkaan kaupungin keskustassa.”

Angela Bauman: Beste Freunde

”Huomasin nämä kaksi sähkökaappia eräänä päivänä, kun olin palaamassa kaupungilta kotiin. Näytti siltä, kuin ne olisivat nauraneet minulle, ja minun oli pakko ottaa niistä kuva. Pari päivää myöhemmin halusin vielä käydä ottamasta niistä uuden kuvan, mutta ne oli jo viety pois. Sellaista kaupunkitaide kai on, väliaikaista ja ohimenevää. Onneksi sain niistä kuvan, ennen kuin ne katosivat.”

Beatrice Sutter: Steam Punk Penguin

”Otin tämän kuvan St. Michaelisin kirkon tornissa Hampurissa, joka on yksi lempikaupungeistani. Näin hauskan naaman, joka sai minut hymyilemään. Suurin osa ihmisistä halusi vain katsella sen läpi näkyvää Hampuria, mutta minä halusin katsoa sitä silmiin ja sanoa sille moi! Minusta se näyttää ihan steam punk -pingviiniltä! Jos kävelee silmät auki missä tahansa kaupungissa, näkee monissa vastaan tulevissa esineissä varmasti yllättävän paljon piilossa olevia naamoja. Pitää vain katsoa asioita uudella tavalla.”

Tartu tämän kuun haasteeseen

Joka kuussa on tarjolla uusi valokuvaushaaste. Tämän kuun haasteen löydät täältä. Tartu siis kameraasi (mikä tahansa kameramalli käy), ota luovia kuvia ja jaa ne kaikkien nähtäväksi. Jos tarvitset ideoita, voit katsella jo galleriaan lähetettyjä kuvia.

Vieraile galleriassa