Vinkkejä vauhdikkaisiin talvikuviin

Katso Canon-lähettiläs Richard Walchin vinkit vaikuttavien toimintakuvien kuvaamiseen lumen keskellä ja tutustu käteviin tekniikoihin, joita voi hyödyntää nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamisessa. Opi, miten saat teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia käyttämällä lyhyttä valotusaikaa, miten voit tuoda kohteen esiin taustasta teleobjektiivin avulla ja miten saat näyttäviä kuvia panoroimalla.

Jos sait tästä tiivistahtisesta videosta inspiraation, voit lähteä itsekin kuvaamaan talvikauden vauhdikkaita tapahtumia.

Talvi on täynnä elämää. Erilaisten tapahtumien ja joulumarkkinoiden vilinässä on paljon mielenkiintoista kuvattavaa. Yritä saada kuva esimerkiksi karusellin valoista tai siinä istuvien ihmisten kasvoista.

Jos sinulla on koira, voit ottaa pallon mukaan talviselle kävelylenkille ja ottaa lenkkikaveristasi villejä kuvia. Talvista luontoa kannattaa muutenkin tarkkailla. Esimerkiksi lentävistä linnuista voi saada hienoja kuvia.

Mahtavia toimintakuvia voi myös saada erilaisista talvisista urheilulajeista. Voit kuvata esimerkiksi luistelijoita kaartelemassa jäällä, hyytävän kylmään veteen sukeltavia avantouimareita tai säätä uhmaavia, äärimmilleen varustautuneita talvipyöräilijöitä.

Kun olet onnistunut kuvaamaan haluamasi vauhdikkaan talvikuvan, voit lähettää sen muiden ihailtavaksi.