hero

Aina yhteydessä Canonin avulla

Canonin kameroiden, tulostimien, sovellusten ja Connect Station CS100 -aseman avulla voit olla aina yhteydessä ja kuvata, jakaa, tulostaa ja säilyttää valokuvia ja videoita helposti.

Wi-Fi ja NFC helpottavat elämää

Wi-Fi-yhteydellä varustetuilla Canon-laitteilla voit siirtää, jakaa, tulostaa ja säilyttää kuvia ja jopa kuvata etäyhteydellä. Voit esimerkiksi siirtää valokuvia helposti Canonin Wi-Fi-kamerasta älypuhelimeen muokkausta ja jakamista varten. NFC-tekniikka* helpottaa asioita entisestään, sillä sen ansiosta voit muodostaa Wi-Fi-yhteyden koskettamalla kahta NFC-yhteensopivaa laitetta toisiinsa. Voit siis esimerkiksi siirtää kuvia NFC-yhteyttä tukevasta kamerastasi Canon Connect Station CS100:aan yhdellä kosketuksella.

wi-fi-nfc
connected-services

Ole aina yhteydessä

Canonin monipuolisten sovellusten ja palvelujen avulla voit tallentaa tai muokata kuvia, tulostaa niitä langattomasti mobiililaitteista ja jakaa yhteiset hetket perheen kanssa – olet aina yhteydessä ja saat kuvistasi kaiken hyödyn.

lifecake

Lifecake

Perheen oman kuva- ja videoaikajanan avulla voit seurata lapsesi kasvua ja jakaa tärkeät hetket muiden kanssa.

irista

irista

Säilytä, muokkaa ja järjestele valokuviasi ja jaa ne muiden nähtäväksi.

pixma-cloud-link

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link -tulostimella voit tulostaa kuvia suoraan verkkovalokuvapalveluista, kuten Facebookista, Instagramista ja Google Drivesta, tai skannata kuvia ja tallentaa niitä pilveen.Aina yhteydessä kameroilla ja muilla laitteilla

Uusilla Canonin kameroilla, tulostimilla ja videokameroilla voit aina olla yhteydessä ja saat kuvistasi ja videoistasi kaiken hyödyn. Canonin uusissa laitemalleissa on NFC-ominaisuus, jonka ansiosta laitteiden yhdistäminen ja kuvien siirtäminen Wi-Fi-yhteydellä yhteensopivaan älypuhelimeen tai Canon Connect Station CS100:aan onnistuu entistä helpommin.

connected-products

Argentina

Vetohiihto

Come and See

apps

Sovellukset

Hyödynnä kameran, objektiivin tai kuvantamislaitteen kaikki ominaisuudet

Vastuuvapauslauseke: yhteysominaisuudet ovat käytettävissä vain tietyissä kameramalleissa. Joidenkin yhteysominaisuuksien käyttäminen edellyttää maksuttoman sovelluksen lataamista.
*NFC ei ole yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa.
**Pictbridge langattoman lähiverkon kautta.