Kaupunkikiipeilijät Vadim ja Vitaliy ovat venäläiset kaverukset, joiden intohimona on seikkailla maailman kiehtovimmissa kaupungeissa. Tunnettujen nähtävyyksien sijaan he ovat kiinnostuneita ainutlaatuisista ja vaikuttavista näköaloista, joita voi ihailla vain korkeimmista rakennuksista.

Kaverukset ovat nousseet otsikoihin ympäri maailman kiipeillessään eräillä maailman kuuluisimmilla rakennelmilla pelosta välittämättä, adrenaliinia janoten ja ainutlaatuisia valokuvia tavoitellen. Nämä nykypäivän tutkimusmatkailijat pyrkivät löytämään vaikuttavia kuvausmahdollisuuksia ja tallentamaan kuvia henkeäsalpaavista kulmista.

Muiden Canon-seikkailijoiden tapaan he antavat harrastukselleen kaikkensa ja näyttävät löytämänsä paikat ainutkertaisesta perspektiivistä.

Voimme auttaa myös sinua ainutlaatuisten valokuvien ja videoiden kuvaamisessa. Lue lisää ja tutustu maailmaan uudesta kuvakulmasta hyödyntämällä tarjoamamme vinkit ja tekniikat. Astu sitten ulos ja tutustu kaupunkisi salaisuuksiin. Autamme sinua ikuistamaan sen omasta ainutlaatuisesta näkökulmastasi ja jakamaan tarinoita ihmisille ympäri maailmaa. Come and see.

Tekniikat

Vaivaton kuvaus ja jakaminen