Piirrä kuvasi tarinaksi

LUOVAT LAHJAT KAUPAN PÄÄLLE!

Osta mikä tahansa kampanjatuote ja saat Adobe® Creative Cloud Photography Plan -jäsenyyden vuodeksi sekä Wacom Intuos Pro -piirtopöydän. Ostaessasi EOS 5D Mark III:n tai EOS 6D:n saat Pro Medium -mallin (koko lahjan arvo 500 €) ja ostaessasi EOS 7D Mark II:n tai EOS 70D:n saat Pro Small -mallin (lahjan arvo 375 €). Kampanja-aika 25.5.–31.7.2015. Rekisteröinti jatkuu 31.8.2015 asti.


adobe-creative-cloud  
wacom-tablet


 

KAMPANJAEHDOT

1. KAMPANJATUOTTEET, KAMPANJA-AIKA JA OSANOTTAJAT

1.1 Tämä kampanja koskee ainoastaan luetteloitujen tuotteiden (”Kampanjatuotteet”) ostoja, jotka suoritetaan suomalaiselta  jälleenmyyjältä maanantain 25.5.2015 ja perjantain 31.7.2015 välisenä aikana mainitut päivät mukaan lukien (”Kampanja-aika”). Kampanjatuotteet voidaan myydä erillisinä objektiiveina tai osana objektiivipakettia tai -ryhmää, mutta pakettia tai ryhmää kohti voidaan tehdä vain YKSI hakemus.  Jos paketissa on esimerkiksi kaksi Kampanjatuotetta, Osanottaja voi tehdä niistä vain toista tuotetta koskevan hakemuksen. Ostojen on oltava alkuperäisiä ostoja rahaa tai sen vastinetta vastaan.

1.2 Kaikkien Osanottajien on oltava vähintään 18-vuotiaita. (”Osanottaja”.)

Jakelijat ja Jälleenmyyjät eivät voi osallistua itse eikä myöskään asiakkaidensa puolesta.

1.3 Kaikkien Osanottajien katsotaan hyväksyneen nämä ehdot ja sitoutuvat noudattamaan niitä.  

1.4 Tämä kampanja koskee ainoastaan seuraavien kampanjatuotteiden ostoja:  


Tuote
Kampanja-alue
Lahjat
EOS 5D Mark IIITanska, Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Norja ja Ruotsi
(1) Yhden Adobe® Creative Cloud Photography Plan -ohjelmiston täyden version 12 kuukauden tilaus
(2) Wacom Intuos Pro Medium Graphic -piirtopöytä
EOS 6DTanska, Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Norja ja Ruotsi
(1) Yhden Adobe® Creative Cloud Photography Plan -ohjelmiston täyden version 12 kuukauden tilaus
(2) Wacom Intuos Pro Medium Graphic -piirtopöytä
EOS 7D Mark IITanska, Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Norja ja Ruotsi
(1) Yhden Adobe® Creative Cloud Photography Plan -ohjelmiston täyden version 12 kuukauden tilaus
(2) Wacom Intuos Pro Small Graphic -piirtopöytä
EOS 70DTanska, Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Norja ja Ruotsi
(1) Yhden Adobe® Creative Cloud Photography Plan -ohjelmiston täyden version 12 kuukauden tilaus
(2) Wacom Intuos Pro Small Graphic -piirtopöytä

1.5 Kaikki tuotteet on ostettava  suomalaiselta jälleenmyyjältä, ja tuotteiden on oltava Euroopan talousalueella (ETA) tai Sveitsissä sijaitsevien Canon-konsernin yritysten jälleenmyyjille toimittamia ja jakamia. Pettymyksen välttämiseksi tarkista jälleenmyyjältä, että tuote täyttää nämä vaatimukset. Verkkokauppojen Internet-osoitteessa on oltava fi, ja/tai niiden rekisteröity osoite tai postiosoite on oltava Suomessa.
 
1.6 Kaikkien Kampanjatuotteiden on oltava uusia ja alkuperäisiä Canon-tuotteita. Käytetyt, kunnostetut tai väärennetyt tuotteet tai tuotteet, jotka jollain tavalla rikkovat Canon-konsernin yritysten aineettomaan omaisuuteen liittyviä oikeuksia (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, rinnakkaistuodut tai ”harmaatuodut” tuotteet), eivät ole kelpoisia kampanjatuotteita. Lisätietoja rinnakkaistuoduista tuotteista saat osoitteesta http://www.canon.co.uk/greymarket.

2. OSALLISTUMINEN

2.1. Kampanjaan osallistuakseen Osanottajan on ostettava Kampanjatuote Suomesta joltain suomalaiselta jälleenmyyjältä Kampanja-aikana (25.5.2015 – 31.7.2015)  JA toimitettava kelpoinen hakemus Internetin kautta maanantain 25.5.2015 klo 00.01 ja sunnuntain 31.8.2015 klo 24.00 välisenä aikana.

2.2. Hakemukset on toimitettava täyttämällä verkossa oleva hakemuslomake täydellisesti ja oikein (mukaan lukien kelpoinen ETA-tuotteen sarjanumero) osoitteessa www.canon.fi/kampanjat..  Osanottajien on skannattava kopio ostokuitista tai verkkokaupan tilausvahvistuksesta sekä siirrettävä ja liitettävä se verkossa olevaan hakemuslomakkeeseen.  Osanottajille lähetetään sähköpostitse vahvistus hakemuksen vastaanottamisesta.  Jos et saa vahvistusta sähköpostitse 24 tunnin kuluessa hakemuksen käsittelystä tai jos sinulla ei ole tietokonetta käytettävissäsi, ota yhteys puhelinpalveluumme numeroon 0800 044 3251.

2.3. Kampanjatuotteita on saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää.  Canon ei ole vastuussa, jos jälleenmyyjät eivät pysty toimittamaan Kampanjatuotteiden tilauksia Kampanja-aikana.

2.4. Canon ei käsittele hakemuksia, jotka se on saanut sunnuntain 31.8.2015 klo 24.00 jälkeen. Canon ei käsittele puutteellisiksi tai epäselviksi katsomiaan hakemuksia. Canon ei ole vastuussa hakemuksista, jotka saapuvat myöhässä tai jotka eivät saavu onnistuneesti.

2.5. Jokaisesta ostetusta Kampanjatuotteesta voidaan tehdä yksi hakemus.

2.6. Sellaisten yritysten tai henkilöiden hakemukset, jotka ostavat tuotteita erissä (yli 10 Kampanjatuotetta Kampanja-aikana siten, että kyseiset tuotteet eivät kuulu paketteihin tai ryhmiin lausekkeessa 1.1 kuvatulla tavalla), eivät ole oikeutettuja osallistumaan tähän Kampanjaan.

2.7. Tätä Kampanjaa ei voi yhdistää mihinkään muuhun kampanjaan.

3. OSTO -JA LAHJAEHDOT

3.1. Kaikkien kampanjatuotteiden on oltava Canon Europa N.V:n tai ETA-maissa, Sveitsissä tai Liechtensteinissa sijaitsevien Canon-konsernin yritysten toimittamia ja jakelemia. Tarkista asia aina vähittäiskauppiaaltasi. Katso lisätietoja osoitteesta http://www.canon.fi/Where_to_buy/ 


3.1.1 Myyjälle palautetut (toimivat) kampanjatuotteet eivät kuulu tähän kampanjaan, ja näitä tuotteita koskevia lahjanlunastuspyyntöjä ei oteta huomioon. Jos Canon saa tietoonsa tällaisen petoksen, se voi ryhtyä oikeustoimiin kyseisiä osallistujia vastaan. 


3.2 Kampanjalahjojen lunastaminen 


3.2.1 Lunastaaksesi kampanjalahjan toimi seuraavasti: 


(i) Lähetä lunastuspyyntö täyttämällä kokonaan ja oikein (mukaan lukien tuotteen oikea sarjanumero) lahjanlunastuslomake internetissä osoitteessa canon.fi/kampanjat. Osallistujien on lähetettävä kelvollinen rekisteröintipyyntö internetissä ennen 2.2 kohdassa esitetyn, verkossa tapahtuvan lahjanlunastusajan päättymistä. 


(ii) Skannaa ja liitä verkossa tapahtuvaan lahjanlunastukseen kopio kassakuitista tai verkkokaupan tilausvahvistuksesta (alv mukaan luettuna) ja kunkin ostetun kampanjatuotteen laatikosta leikattu viivakoodi. 


(iii) Saatuaan ja varmistettuaan lahjanlunastuspyynnön Canon lähettää osallistujalle sähköposti-ilmoituksen, jolla se vahvistaa hyväksytyn osallistumisen kampanjaan (”vahvistussähköposti”). Jos et saa vahvistussähköpostia 24 tunnin kuluessa lahjanlunastuspyynnön lähettämisestä tai et pääse käyttämään tietokonetta, ota yhteys hyvityspyyntölinjamme numeroon +358 (0)20 366 466. 


3.2.2 Vahvistussähköposti sisältää linkin lunastussivulle www.creative.adobe.com/redeem ja yksilöllisen lunastuskoodin, jolla asiakas saa yhden Adobe® Creative Cloud Photography Plan -ohjelmiston (”ohjelmisto”) täyden version 12 kuukauden tilauksen. Ohjelmisto on ennen käyttöä aktivoitava internetissä. Katso lisätietoja osoitteesta www.adobe.com/go/activation. 


3.2.3 EOS 6D, EOS 5D Mark III, EOS 70D ja EOS 7D Mark II ostoihin liittyvät hyväksyttävät lahjanlunastuspyynnöt: Canon järjestää Wacom-piirtotabletin toimituksen (kaikki toimituskustannukset mukaan luettuina) postitse pyynnössä ilmoitettuun osallistujan osoitteeseen 28 päivän kuluessa lahjanlunastuspyynnön vastaanottamisesta ja varmistamisesta. Canon ei vastaa Wacom-piirtotabletin häviämisestä toimituksen aikana tai väärästä toimituksesta, joka johtuu osallistujan ilmoittamista vääristä tiedoista. Wacom-piirtotabletilla on valmistajan myöntämä kahden vuoden takuu. Canon sanoutuu kaikin tavoin irti vastuusta, joka liittyy Wacom-piirtotabletin käyttöön, käyttämättä jättämiseen tai vikaan. 


3.2.4 Canon ei käsittele hakemuksia, jotka on vastaanotettu verkossa tehtävän lahjanlunastuspyynnön jättöajan päätyttyä tai jotka ovat epätäydellisiä tai epäselviä. Canon ei vastaa hakemuksista, jotka ovat myöhässä tai joiden vastaanotto ei ole onnistunut. 


3.2.5 Lahjaa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun lahjaan kokonaan tai osittain. Canon pidättää oikeuden tarjota vastaavanlaisen lahjan (ominaisuuksiltaan tai arvoltaan vastaavan tai paremman), jos kampanjalahjaa ei ole saatavilla. Canon vastaa kampanjalahjoihin liittyvistä mahdollisista veroista tai muista pakollisista velvoitteista. 


3.2.6 ”Adobe” (Adobe Systems Incorporated tai Adobe Systems Software Ireland Limited tai jokin sen tytäryhtiöistä) vaatii, että osallistujien on hyväksyttävä lisenssisopimus tuotteen käyttöä varten. Katso lisätietoja osoitteesta www.adobe.com/go/eulas. Tuote voi yrittää aktivointia automaattisesti internetyhteyden välityksellä, eikä se välttämättä toimi ilman aktivointia. Katso lisätietoja osoitteesta www.adobe.com/go/activation. Lisäksi ohjelmiston käyttöä varten on luotava Adobe ID -tunnus. Adobe ID -tunnuksen luomiseen ja käyttöön sovelletaan ainoastaan Adoben määrittelemiä käyttöön, tietosuojakäytäntöön ja muihin sovellettaviin käytäntöihin liittyviä ehtoja. Katso lisätietoja osoitteesta http://www.adobe.com/go/privacy. 


3.2.7 Adobe myöntää osallistujalle Adobe® Creative Cloud Photography Plan -ohjelmiston lisenssin tekemällä loppukäyttäjän lisenssisopimuksen. Ohjelmistoa koskeviin osallistujan oikeuksiin ja velvoitteisiin (muun muassa käyttö, päivitys ja virheiden korjaaminen) sovelletaan kyseistä osallistujan ja Adoben välistä sopimusta. Ohjelmiston käyttöluvan antajana Adobe on yksin vastuussa ohjelmistoa koskevan teknisen tuen ja asiaankuuluvien palvelujen tarjoamisesta loppukäyttäjän lisenssisopimuksen, (mahdollisten) muiden tehtyjen sopimusten ja Adoben oman, voimassa olevan palvelukäytännön mukaisesti. CANON SANOUTUU KAIKIN TAVOIN IRTI VASTUUSTA, JOKA LIITTYY OHJELMISTON KÄYTTÖÖN, KÄYTTÄMÄTTÄ JÄTTÄMISEEN TAI VIKAAN. 


4. VASTUUNRAJAUKSET 


4.1. Canon sanoutuu lain sallimassa määrin irti vastuusta, joka liittyy mihin tahansa osallistujille kampanjan aikana aiheutuviin menetyksiin, vahinkoihin tai tapaturmiin mistä tahansa syystä. Mikään näissä säännöissä ei kuitenkaan poista eikä rajoita Canonin vastuuta henkilövahingosta tai kuolemasta, joka aiheutuu Canonin työntekijöiden tai edustajien todennetusta huolimattomuudesta. 


4.2. Canon pidättää itsellään oikeuden kumota tämän kampanjan, muokata ja/tai muuttaa sitä milloin tahansa ilman, että siitä aiheutuu mitään vastuuvelvollisuutta, mutta pyrkii aina minimoimaan osallistujaan kohdistuvat vaikutukset kohtuuttoman pettymyksen välttämiseksi. 


4.3. Canon pidättää itsellään oikeuden tarkastaa mitkä tahansa pyynnöt, jotta se voi varmistua siitä, että näitä ehtoja noudatetaan, sekä mahdollisten lisätietojen ja lisäasiakirjojen pyytämiseksi. Canon pidättää itsellään oikeuden sulkea pois pyyntöjä ja/tai osallistujia, jos se epäilee, että kampanjaa käytetään väärin millä tahansa tavalla. Canonin päätökset kampanjan osalta ovat lopullisia, eikä Canon ryhdy keskusteluun asiasta. 


5. TIEDOT 


5.1 Canon Europa N.V. ja Canon Europe Limited, jotka on rekisteröity Isossa-Britanniassa rekisteröintinumerolla 4093977, toimipaikan osoite 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge UB11 1ET, Iso-Britannia, ovat osallistujien tämän kampanjan yhteydessä toimittamien henkilökohtaisten tietojen rekisterinpitäjiä sovellettavien henkilötietosuojalakien ja -määräysten mukaisesti. Canon Europa N.V. ja/tai sen konserniyritykset käsittelevät henkilökohtaisia tietoja tämän kampanjan hallinnointia ja/tai hyväksyttyjä markkinointitarkoituksia varten, mukaan lukien tietojen välittäminen ulkopuolisille tahoille, jotka on nimetty hallinnoimaan kampanjaa. Jos osallistuja ei halua, että hänen yhteystietojaan käytetään markkinointitarkoituksiin tai siihen, että Canon voi ottaa häneen tulevaisuudessa yhteyttä samankaltaisissa kampanjoissa, hänen EI pidä rastittaa kyseistä suostumusruutua täyttäessään hyvityslomaketta. 


5.2 Adobe on osallistujan Adobe ID -tunnuksen rekisteröintiä ja ohjelmiston käyttöä varten toimittamien henkilökohtaisten tietojen rekisterinpitäjä sovellettavien henkilötietosuojalakien ja -määräysten mukaisesti. Adobe on yksin vastuussa kyseisistä tiedoista ja käsittelee niitä oman tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. Katso lisätietoja osoitteesta http://www.adobe.com/go/privacy. Canon ei saa eikä käytä mitään henkilökohtaisia tietoja Adobelta. 


6. SOVELLETTAVA LAKI JA RIIDANRATKAISU 


Lain sallimissa määrin nämä ehdot ja niihin ja tähän kampanjaan liittyvät, mahdollisesti ilmenevät kiistat käsitellään ja tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, ja niihin sovelletaan Suomen tuomioistuinten ei-yksinomaista lainkäyttövaltaa. Kuluttajana sinulla voi olla oikeus oikeudenkäyntimenettelyyn omalla kielelläsi ja paikallisessa tuomioistuimessasi. Saat lisätietoja oikeuksistasi paikalliselta kuluttajavirastolta. Ehdot eivät rajoita lakiin perustuvia oikeuksiasi.