Yrityskäyttöön

Pienet toimistot ja kotitoimistot

Yrityksen hoitaminen kotona tai pienessä toimistossa voi joskus vaatia kovia ponnisteluja. Asiakasmaksujen jäljittäminen, kulujen seuraaminen, tapaamisten hallinta ja uusien asiakkaiden hankkiminen ovat päivittäisen yritystoimintasi perusta. Canonin koti- ja pientoimistotuotteiden ansiosta voit olla varma, että tulostus, kopiointi, faksaus ja skannaus onnistuu yhdellä laitteella, joka huolehtii kaikista asiakirjojen käsittelyyn liittyvistä tarpeistasi edullisesti.

Et varmastikaan haluaisi, että laitteisto, joka on koko yrityksesi tiedonsiirron ja olemassaolon keskittymä, jättäisi sinut pulaan.

Canonin koti- ja pientoimistotuotteiden ansiosta voit olla varma, että tulostus, kopiointi, faksaus ja skannaus onnistuu yhdellä laitteella, joka huolehtii kaikista asiakirjojen käsittelyyn liittyvistä tarpeistasi edullisesti.

Voit luottaa siihen, että Canon parantaa työskentelytapaasi, imagoasi ja lisää tuottavuuttasi säästäen samalla aikaa ja tilaa. Tuotteemme tarjoavat sinulle vapauden pyrkiä tavoitteisiisi tehokkaasti.

spacer
					image
Easy Service Plan
Easy Service Plan -ohjelma
Easy Service Plan -tuotevalikoima
Easy Service Plan -palveluun kirjautuminen Easy Service Plan -asiakkaille
Monikäyttölaitteet
Mustesuihkulaitteet
Laserlaitteet
Printers
Lasertulostimet
Mustesuihkutulostimet
Faksit
Laserfaksit
Mustesuihkufaksit
Henkilökohtaiset kopiokoneet
Analogiset
Digitaaliset
Scanners
Asiakirjaskannerit
Projektorit
Projektorit
Tarvikkeet
Värikasetit