Yrityskäyttöön

Odotukset ylittäviä tuloksia

Pikapainot ja tulostuspalveluyritykset

Erittäin kilpailulla alallasi kustannusten kurissa pitäminen on entistä tärkeämpää. Menestys edellyttää nopeutta sekä korkealaatuista väri- ja mustavalkotuotantoa. Tulostuslaitteiden tehokkuuden maksimointi on suorassa yhteydessä yrityksesi tulokseen. Pysyäksesi mukana kilpailussa pyrit erottumaan muista tarjoamalla uusia lisäarvopalveluja asiakkaillesi. Siinä tarvitset osaavan yhteistyökumppanin tukea.

Tarjoamme muutakin kuin mustetta paperilla

Yritysjohto arvostaa yhteistyökumppania, joka ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa ja pystyy tarjoamaan juuri heille suunnattuja kustannustehokkaita ratkaisuja. Tekijät puolestaan tarvitsevat helppokäyttöisiä ja laadukkaita tuotantoratkaisuja ja nopeaa palvelua, jonka voimin työt saadaan valmiiksi ajallaan.

Työskentelemme pikapainojen ja tulostuspalveluyritysten kanssa uusien myynti- ja markkinointikanavien kehittämistä silmällä pitäen. Tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla tieto siirtyy nopeammin painon ja loppukäyttäjän välillä. Toimimme yhteistyössä erilaisissa tiedonhallintaprojekteissa, minkä ansiosta asiakkaille voidaan tarjota uusia lisäarvotuotteita ja -palveluja.

Toimitusaikojen yhä lyhentyessä ja työn muuttuessa yhä vaativammaksi Canon tarjoaa ratkaisuja, joiden avulla kirjapainoyritykset pääsevät lähemmäksi asiakkaitaan. Ratkaisut auttavat muodostamaan kestäviä liikesuhteita ja uusia työtapoja, jotka syntyvät pikemminkin innovaation ja oivallusten kuin kustannusten vähentämisen ja hintakilpailun seurauksena.

spacer
					image
Tuotteet
Värituotantojärjestelmät
Mustavalkojärjestelmät
Suurkuvatulostimet
Ratkaisut
Tuotantotulostuksen työnkulku
Vaihtuvan tiedon tulostus
Värinhallintapalvelut
Katso myös
Essential Business Builder Program turvaa kirjapainojen tuottoisan tulevaisuuden