Yrityskäyttöön

Mainos- ja suunnittelutoimistot

Kun yrityksesi perustana on luovuus, tarvitset ratkaisuja, jotka näyttävät sinut parhaassa mahdollisessa valossa. Canon on tehnyt yhteistyötä mainos- ja suunnittelutoimistojen kanssa jo vuosia. Siksi voimme tarjota laitteita, ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluja, jotka parantavat mahdollisuuksiasi. Yritysjohto haluaa kustannustehokkaita väriratkaisuja. Suunnittelijat puolestaan arvostavat laadukkaita vedostus- ja tulostusratkaisuja sekä värienhallintaa säästääkseen aikaa ja vähentääkseen materiaalien tuhlausta.

Värienhallinnan osa-alueet hallussa

Värien laatu ja yhdenmukaisuus on ratkaisevan tärkeää mainos- ja suunnittelutoimistoille. Miksi siis turhaan kuluttaa työaikaa värienhallintaan?

Canon-ratkaisut vaihtelevat erillisten laitteiden tarkoista kalibrointijärjestelmistä täydellisiin värienhallinnan työnkulkujärjestelmiin. Näihin kuuluvat kaikkien vedostus- ja näyttölaitteiden profilointi ja värien täsmäytys luovissa prosesseissa sekä repro- ja painoprosesseissa (esimerkiksi RGB-näyttö, värivedostuslaite tai perinteinen painokone). Canon tarjoaa pysyvää yhteistyökumppanuutta, tarvitset sitten laitteita, ohjelmistoja tai asiantuntijapalveluita. 

spacer
					image
Tuotteet
Toimistovärit-monitoimilaitteet
Värituotantojärjestelmät
Suurkuvatulostimet
Ratkaisut
Värinhallintapalvelut
Tuotantotulostuksen työnkulku
Vaihtuvan tiedon tulostus
Katso myös
Essential Business Builder Program turvaa kirjapainojen tuottoisan tulevaisuuden