Yrityskäyttöön

Omatarvepainot

Tiesitkö, että tuotantoympäristöissä noin 90 % kustannuksista liittyy toimintatapoihin? Aikataulujen kiristyessä ja painosarjojen lyhentyessä järkevintä olisi tehostaa toimintatapoja. Mutta miten se onnistuu, jos ei ole aikaa miettiä tehokkaita työskentelytapoja? Canonin tuotannon työnkulun ratkaisut auttavat ohjaamaan prosesseja ja vähentämään "käsityötä", joten aikaa säästyy ja kustannuksetkin pienenevät.

Matka painotuotteeksi - työnkulun merkitys

Canon tarjoaa yritysten omatarvepainojen tarpeisiin laajan valikoiman tuotantoratkaisuja väri- ja mustavalkokäyttöön. Kokonaisratkaisut kattavat laitteiden lisäksi myös ratkaisut tuotannon työnkulkuun. 

Canonin digitaaliset tuotannon työnkulun ratkaisut mahdollistavat tulostustöiden vastaanottamisen elektronisessa tai analogisessa muodossa painotöiden tilaajilta sekä vaivattoman muokkaamisen ja kokoamisen ennen niiden tulostamista. Vaivattoman työnkulun ansiosta omatarvepaino voi palvella kaikkia potentiaalisia asiakkaita tehokkaasti yrityksen verkon tai turvallisen Internet-yhteyden välityksellä.

Canonin ratkaisut tukevat yrityksesi talous- ja kustannushallintaa ja ovat räätälöitävissä yritystoiminnan erityisvaatimusten mukaisesti. 

spacer
					image
Tuotteet
Värituotantojärjestelmät
Mustavalkojärjestelmät
Suurkuvatulostimet
Ratkaisut
Tuotantotulostuksen työnkulku
Värinhallintapalvelut
Vaihtuvan tiedon tulostus
Katso myös
Essential Business Builder Program turvaa kirjapainojen tuottoisan tulevaisuuden