Yrityskäyttöön

Konserni/yritys

Teemme usein asiat tietyllä tavalla, koska ne on aina tehty niin. Monien vuosien ajan tulostimet olivat tietokoneen vieressä ja kopiointiin käytettiin erillisiä laitteita. Mutta ei enää. Suurille yritysorganisaatioille Canonin asiantuntemukseen yhdistetty uusi tekniikka tarjoaa tehokkaamman tavan työskennellä. Työskentelemällä tiiviissä yhteistyössä yrityksesi oikeiden ihmisten kanssa Canon voi suositella monenlaisia ratkaisuja, jotka mullistavat työskentelytapasi. Uusimmat monikäyttölaitteet tarjoavat suurille yrityksille nopeita ja laadukkaita tulostus-, kopiointi-, skannaus- ja faksausratkaisuja, joita voidaan käyttää myös Internetissä ja jotka toimivat tiedon keskittyminä ja tehostavat henkilökunnan, toimistojen ja asiakkaidesi välistä tiedonkulkua.

Yhteistyö yrityksesi IT-osaston kanssa on olennaista kaikille yhteistyökumppaneillemme ja käyttämämme tekniikat tarjoavat helposti hallittavaa ylläpitoa, erinomaista turvallisuutta ja tehokasta kustannusten hallintaa.

Joten halusitpa sitten parantaa tapaa, jolla asiakkaasi sinut näkevät, tai nopeuttaa tärkeiden tietojen kulkua yrityksessäsi, Canon voi näyttää sinulle, miten se tehdään.

spacer
					image
Your Products
Digitaalinen iR-sarja
Toimistovärit-monitoimilaitteet
Asiakirjaskannerit
Projektorit
XEED-projektorit
Ratkaisut
Tulostuksenhallinta
Dokumentinhallinta
Asiakirjojen jakelu
Lisätietoja asiakirjojen skannaamisesta, lähettämisestä ja koostamisesta
Asiakascaset
Deloitte [PDF, 1.6 MB]