Yrityskäyttöön

Kirjapainot

Kirjapainojen tarpeita vastaavien tuotteiden ja ratkaisujen kehittäminen on olennainen osa Canonin toimintastrategiaa. Kun digitaalisen painamisen kustannuksista jopa 90 % liittyy käytettyihin menetelmiin, tuotantoprosessin parantaminen voi säästää huomattavasti sekä aikaa että rahaa. Canonin värienhallintaratkaisuilla voit täsmäyttää värit näyttöjen, ohjelmistojen ja laitteiden välillä. Etävedostusratkaisujen avulla mainos- ja suunnittelutoimistot saavat vedokset asiakkaidensa painotöistä nopeasti ja värihallitusti. Samalla vedosten hyväksymisprosessi tehostuu ja yhdenmukaistuu.

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin

Tekniikan muutokset ja asiakkaiden vaatimukset ovat asettaneet uudenlaisia haasteita. Vaikka perinteiset litografiset menetelmät edelleen muodostavat monen kirjapainon selkärangan, digitaalinen lyhyiden painosarjojen väri- ja mustavalkotuotanto on huimassa kasvussa. Vuosien 2003 ja 2008 välillä väritulostuksen jälleenmyyntiarvon odotetaan Länsi-Euroopassa kasvavan 17,7 miljardista eurosta 34,9 miljardiin euroon. Vuonna 2005 digitaalisen painamisen kasvusta yli 40 % odotetaan tapahtuvan perinteisen painamisen kustannuksella.* Harvalla yrityksellä on varaa sivuuttaa näitä kasvumahdollisuuksia.

Jotta yrityksesi voisi hyötyä kasvumahdollisuuksista, se tarvitsee osaavan yhteistyökumppanin. Sellaisen kumppanin, joka ymmärtää digitaalista painamista ja osaa myös auttaa yritystäsi muuttamaan mahdollisuudet tuottavaksi liiketoiminnaksi. Yhteistyökumppanuus Canonin kanssa tähtää juuri tähän.

 

*Infotrends 2005- ja Infotrends 2004 -tutkimusten tuloksia.

spacer
					image
Tuotteet
Värituotantojärjestelmät
Mustavalkojärjestelmät
Suurkuvatulostimet
Ratkaisut
Tuotantotulostuksen työnkulku
Vaihtuvan tiedon tulostus
Värinhallintapalvelut
Katso myös
Essential Business Builder Program turvaa kirjapainojen tuottoisan tulevaisuuden