Yrityskäyttöön

Kampanjat

Täältä löydät kaikki ajankohtaiset B2B-kampanjat, webinaarit ja tapahtumat. Pysy ajantasalla ja saat ajankohtaisimman infon.

Kampanjat, tapahtumat ja webinaarit

3D-tulostaminen

3D-tulostaminen antaa avaimet tuotantoprosessin vallankumoukselle. 3D-tulostamisen ansiosta voit lisätä suunnittelun vuorovaikutteisuutta, tuotannon joustavuutta sekä varastonhallinnan ja logistiikan ketteryyttä. Näin saavutetut aika- ja kustannussäästöt voit ohjata uusien suunnitteluinnovaatioiden toteuttamiseen. Kestävä ja kustannustehokas tapa rakentaa kilpailuetua.

Sähköinen allekirjoitus

Tehokkaan allekirjoitusratkaisun ansiosta voit saada allekirjoitetut, lainvoimaiset asiakirjat muutamassa minuutissa. Allekirjoittaminen hoituu mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnuksien avulla ja asiakirjat arkistoituvat automatisoidusti.

Hankinnasta maksuun

Hankinnasta maksuun -prosessin automatisoiminen tehostaa taloushallinnon ajankäyttöä ja poistaa riskin manuaalisesta työstä aiheutuville virheille. Kokonaiskuva hankinnoista auttaa kulujen ennakointia, jolloin myös prosessin kehittäminen ja johtaminen helpottuvat.

Kirjanpitoaineiston digitaalinen arkistointi

Kirjanpitoaineiston arkistointi digitaalisesti on tietoturvallinen ratkaisu. Monipuoliset aineistohaut, esimerkiksi asiakirjan tyypin, päivämäärän tai kirjanpitomerkinnän perusteella auttavat säästämään aikaa ja hermoja. Myös tilaa säästyy, kun mappirivistöt digitoidaan.

Toimintajärjestelmä

Laadunhallinnan tärkein työkalu on Toimintajärjestelmä, joka sisältää kuvaukset kaikista toimintaa ohjaavista prosesseista, mittareista, organisaation toimintaperiaatteista ja kehittämistoimista. Näin organisaatio pysyy ajan tasalla tiedonjakelussa ja vastuualueet ovat kaikille selvät.

Tulostusympäristön hallintapalvelut

Tulostusympäristön hallinnalla lisätään työn sujuvuutta ja tehokkuutta, kun käyttäjät voivat esimerkiksi tulostaa, kopioida ja skannata kaikilta laitteilta. Laitekanta tulee sovittaa ihmisten ja organisaation tarpeisiin ja prosesseihin. Näin saavutetaan kustannussäästöjä.

Ammattitulostamisen värienhallintapalvelu

Värienhallinta lisää ammattipainamisen luotettavuutta ja tehokkuutta. Sertifioitujen työnkulkujen ansiosta laitteistojen säätäminen käy hetkessä, töiden läpimenoaika lyhenee ja painotuotannon kustannustehokkuus kasvaa. Fogra Cert todistaa myös asiakkaille, että käytössäsi on laadukas värienhallintaprosessi.

uniFLOW-skannaus

Asiakirjojen muuntaminen digitaaliseen muotoon parantaa tuottavuutta, tehokkuutta ja tuo kustannussäästöjä. Edistyneen skannausratkaisun avulla asiakirjat saa siirrettyä helposti ja hallitusti suoraan sähköpostiin, verkkokansioihin ja taustajärjestelmiin, kuten SharePointiin tai Thereforeen.