Yrityskäyttöön

Koulutuspalvelut

Training and Education Services Canonin asiakkaana et sijoita pelkästään hyvälaatuisiin ja monipuolisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Sen lisäksi me autamme sinua suojaamaan sijoituksesi täydellä valikoimalla koulutusratkaisuja, joiden avulla saat niistä parhaan mahdollisen arvon ja edut.

Jotta saisit kaiken irti liiketoimintaa varten hankkimastasi tekniikasta, henkilökunnan koulutukseen tulee panostaa. 

Canonin tekniikka on kehitetty käyttäjää silmällä pitäen, mutta tämän päivän it-ympäristö voi olla erittäin monimutkainen. Kun tuotteisiin ja ratkaisuihin sisältyy lisäksi laaja valikoima toimintoja ja sovelluksia , joista osa saattaa olla  räätälöityjä, asiantuntevaa koulutus ja opastus on paikallaan.

Joustava lähestymistapamme ansiosta voimme tarjota eri käyttäjäryhmille täsmälleen sopivan tasoiset kurssit. Koulutus toteutetaan avoimilla kursseilla tai, jos niin haluat, työpaikalla tai muulla valitsemallasi paikalla haluamaasi aikaan. Näin voit varmistua siitä, että henkilökuntasi saa täyden hyödyn irti laitteiden ominaisuuksista ja toiminnoista, sekä sisäistää, miten niiden käytöllä voidaan tehostaa työskentelytapoja. 

spacer
					image
Palvelut
Konsultointipalvelut
Käyttöönottopalvelut
Koulutuspalvelut
Ylläpitopalvelut
It-tukipalvelut
Canon Pätevä
Lisätietoja asiakirjojen skannaamisesta, lähettämisestä ja koostamisesta