Canon PRISMAprepare

PRISMAprepare

Ammattikäyttöön tarkoitetun monipuolisen PRISMAprepare -ohjelmiston avulla täydellisten dokumenttien valmistelu onnistuu entistä tehokkaammin ja tuottavammin.

Edut

  • Kokonaisvaltainen ratkaisu dokumenttien valmisteluun
  • Helppokäyttöinen
  • Yhteensopiva kaikkien arkkitulostimien kanssa
  • Joustavat avoimet liittymät
  • Tehokkuutta lisääviä toimintoja
  • Suunniteltu parantamaan tuottavuutta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PRISMAprepare

Monipuolinen ratkaisu kattaa kaiken


PRISMAprepare tarjoaa ammattilaisten tarvitsemat luonnosvaiheen toiminnot yhdessä helppokäyttöisessä ratkaisussa. Monipuolisella ohjelmistolla onnistuu niin sivujen siistiminen, asiakirjojen ulkoasun parantaminen, värien tarkistaminen ja korjaaminen kuin asiakirjojen valmistelu nidontaa, taittoa ja rei'itystä varten. Ohjelmiston avulla voidaan automatisoida toistuvat tehtävät asiakirjojen valmistelusta tuotantoon ja vapauttaa aikaa muuhun työhön.

Erittäin helppokäyttöinen


Palkitun Ocean Style -käyttöliittymän avulla näyttävien asiakirjojen valmistelu onnistuu helposti joka kerta. Selkeä WYSIWYG-esikatselunäyttö auttaa monimutkaisten tehtävien hallinnassa ja vähentää virheiden määrää, eikä töistä tarvitse tehdä useita vedoksia.

Joustavat avoimet standardit


PRISMAprepare käyttää avointa PDF-standardia, minkä ansiosta voit yksinkertaistaa työnkulkuja ja samalla hyödyntää avointa järjestelmäarkkitehtuuria. Adobe PDF Library -sovellusliittymään perustuvan PRISMAprepare 6.1 -ohjelmiston asentaminen onnistuu erittäin nopeasti, ja sen ansiosta voit ottaa vastaan suurempia ja monimutkaisempia tehtäviä.

Kätevät avoimet liittymät


PRISMAprepare -ohjelmisto pystyy toimimaan yhdessä kymmenen erillisen PDF-muotoa käyttävän Windows-pohjaisen ohjelman kanssa. Esimerkiksi Adobe Photoshopin® ja muiden suosittujen ohjelmistojen liittäminen onnistuu saumattomasti, jolloin töitä voi muokata tai tehdä valmiiksi muissa sovelluksissa. Tämän jälkeen päivitetyt asiakirjat voi tuoda takaisin PRISMAprepare-ohjelmistoon, ja työn voi suorittaa loppuun.

Lisää tehokkuutta


PRISMAprepare-ohjelmiston edistyneet automatisoidut toiminnot, asemointi, leikkausmerkkien lisääminen ja ohjelmoitujen asiakirjojen suoratulostus lisäävät tehokkuutta. Valmiiden mallien avulla käyttäjä voi vetää ja pudottaa sisältöä hot folder -kansioon ja luoda siten tulostettavia dokumentteja. Uusien toimintojen avulla esimerkiksi kirjan selkämyksen ja kansien luominen on helppoa. Myös yksilölliset painotuotteet mahdollistava muuttuvan tiedon tulostus onnistuu entistä paremmin. Ohjelmisto on siis entistä monipuolisempi ja tehokkaampi, ja sen avutta työnkulkuun voi nyt lisätä myös Near Line- ja Offline-viimeistelyn (Ultimate Bindery -palvelimen kautta).

Parempi tuotto


PRISMAprepare-ohjelmiston avulla tuottavuus paranee ja työt valmistuvat nopeammin. Kun fyysisiä vedoksia ei tarvita, aikaa säästyy useisiin muihin työnkulkuratkaisuihin verrattuna huomattavasti. Näin töitä voi ottaa vastaan enemmän, ja töistä saatava tuotto lisääntyy. Automaattisen värintunnistuksen ansiosta värillisten ja mustavalkoisten sivujen jakaminen ja yhdistäminen onnistuvat erittäin tehokkaasti, ja laadukkaaseen tulokseen päästään pienemmillä kustannuksilla.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PRISMAprepare ominaisuuksista ja toiminnoista.