Yrityskäyttöön

Océ TrueProof

Pre Press

Océ TrueProof

Océ TrueProof

Täydellinen esivedosratkaisu tuotantotyöhön

Océ TrueProof on WYSIWYG-esivedosjärjestelmä, joka toimii virtuaalitulostimen tavoin ja mahdollistaa painotöiden esivedostamisen näytöllä. Ohjelmistolla voi esikatsella sivujen kuvia jopa pikselin tarkkuudella ennen digitaalisten töiden siirtämistä tuotantoon. Kun halutaan saavuttaa erityisen tarkka värien vastaavuus, TrueProof-ohjelmistoa on mahdollista laajentaa esivedostuksen ja vedostuksen lisämoduuleilla. Näin asiakkaalla on käytössään täydellinen vedostusratkaisu digitaaliseen värituotantoon.

Edut

 • Vähentää seisokki-, kulutustuote-, henkilöstö- ja määrityskuluja, joita syntyisi suurtuotantotulostimen käyttämisestä vedosten tulostamiseen.
 • TrueProof-esivedostoiminto vähentää paperivedosten määrää. Täydellinen tulostinsimulaatio takaa tarkan lopputuloksen.
 • Tarkastelu pikselin tarkkuudella sisältää läpikuultavan paperin simuloinnin, erilliset väritasot ja esitulostetut lomakkeet.
 • Musteenkulutuksen määritys antaa tarkkaa tietoa kustannuslaskennan tueksi.
 • Laitetietojen tarkistus tulostusolosuhteiden ja standardien (esim. ISO 12647, G7) tai mukautettujen arvojen mukaan.
 • TrueProof V5.0 on ensimmäinen kokonaisvaltainen värientarkistusratkaisu digitaaliselle tulostus-/painoalalle.

Hyödyllisiä linkkejä

  Yksityiskohtaiset ominaisuudet

  Monipuolinen esivedostoiminto kaupalliseen tulostus-/painotyöhön

  TrueProof on kattava WYSIWYG-esivedosohjelmisto, joka toimii kuten virtuaalinen Canon IPDS- tai PCL-tuotantotulostin. TrueProof varmistaa, että ulkoisista lähteistä tulevat työt ovat varmasti valmiita tuotantoon, kun ne lähetetään laitteeseen. Näin vältetään viallisista tiedostoista tai virheellisestä asetteluista aiheutuvat viivästykset, asiakas säästää kuluja ja tehokkuus parantuu. TrueProofissa työt näkyvät täydellä tulostusresoluutiolla. Kaksipuolisten sivujen simulointi, esipainettujen lomakkeiden näyttäminen kuvan päällä ja muut lisätoiminnot tekevät TrueProofista monipuolisen laitekohtaisen vedostustyökalun.

  Kun halutaan saavuttaa erityisen tarkka värien vastaavuus, TrueProof-ohjelmistoa on mahdollista laajentaa esivedostuksen ja vedostuksen lisämoduuleilla. Näin asiakkaalla on käytössään täydellinen vedostusratkaisu digitaaliseen värituotantoon.

  TrueProof osaa määrittää myös töihin käytettävän musteen määrän ja niihin tarvittavat värit kustannuslaskelmia varten. Tarkan laskelma värien käytöstä ja musteen kulutuksesta saavutetaan käyttämällä alkuperäisen tulostimen toimintoja.

  TrueProof osaa simuloida kaikenlaisia Canon-tuotantolaitteita, joissa on SRA-ohjain (esim. VP5000, VS7000, VS8000, VS9000, ColorStream-sarja, JetStream-sarja, ImageStream-sarja).

  TrueProof Core on suunniteltu ensisijaisesti PRISMAproduction-käyttöön, mutta sen voi kytkeä myös mihin tahansa muuhun IPDS/PCL-järjestelmään, joka simuloi Canonin suurtuotantotulostinta.

  Tekniset tiedot

  Tärkeimmät ominaisuudet Ammattimainen vedostusratkaisu mustavalko-, osaväri- ja väritöiden digitaaliseen tuotantotulostukseen TrueProof on What You See is What You Get (WYSIWYG) -vedostusjärjestelmä, joka toimii virtuaalitulostimen tavoin.

  LAITTEISTOVAATIMUKSET

  Prosessori 64-bittinen suoritin, jossa vähintään 4 ydintä ja tuki hypersäikeistykselle, 3 GHz, 24 Gt RAM-muistia (suositus: 64 Gt)
  Levytila Vähintään 500 Gt:n kiintolevy
  Käyttöjärjestelmä Windows 7 (64-bittinen)
  Windows Server 2008 (64-bittinen)
  Novell Suse Linux Enterprise Server 11 SP3 (64-bittinen)
  Windows Server 2012 (64-bittinen)
  Apple OS 10.10 (Yosemite)
  VMware ESXi V5.x
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 312ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;