Yrityskäyttöön

uniFLOW

uniFLOW

Canonin integroitu tulostuksen- ja skannauksenhallintaratkaisu uniFLOW tukee nyt myös liikkuvia työntekijöitä ja vieraskäyttäjiä, jotka voivat tulostaa mobiililaitteistaan. Tämän ansiosta uniFLOW sopii erinomaisesti yrityksille, jotka tarvitsevat joustavaa ja skaalautuvaa tulostuksen- ja skannauksenhallintaa tehokkaasti ja suojatusti. Jäljempänä on lisätietoja uniFLOW-ratkaisusta.

Picture_cost_tracking

Kustannustenhallinta. Tulostusbudjettien parempaan hallintaan.

uniFLOW-ohjelmistossa on sisäinen raportointijärjestelmä tulostus-, kopiointi- ja skannauskustannuksia varten. Voit seurata kustannuksia käyttäjäkohtaisesti ja tunnistaa säästömahdollisuuksia.

Lue lisää >


Picture_secure_printing Turvatulostus. Luottamuksellisten asiakirjojen turvalliseen tulostukseen.

uniFLOW-ohjelmiston avulla käyttäjät voivat lähettää luottamukselliset asiakirjat mihin tahansa verkkotulostimeen ja tulostaa ne vasta noutaessaan tulosteet. Näin kaikki voivat valita, milloin ja missä he tulostavat, ja asiakirjat pysyvät pois luvattomista käsistä.

Lue lisää >


Picture_intelligent_routing Älykäs reititys. Parannettuun tulostustyönkulkuun ja kustannustenhallintaan.

uniFLOW-ohjelmiston avulla järjestelmänvalvoja voi määrittää sääntöjä sille, miten ja missä asiakirjoja tulostetaan. Tämän ansiosta suuret työt eivät enää ruuhkauta pöytätulostimia, ja värillisten tulostustöiden keskitetty valvonta säästää kustannuksia.

Lue lisää >


Picture_advanced-scan

Edistynyt skannaus. Tiedon helppoon skannaukseen ja jakeluun.

uniFLOW-ohjelmiston avulla käyttäjät voivat nopeasti ja helposti skannata ja pakata asiakirjoja Canonin monitoimilaitteissa ja lähettää ne suoraan sähköpostiin tai eri tiedostojärjestelmiin, kuten Microsoft SharePointiin tai Canonin Thereforeen. Räätälöidyt työnkulut ovat käytettävissä kaikissa verkon laitteissa, minkä ansiosta käyttökokemus on saumaton.

Lue lisää >


Picture_document_security

Asiakirjojen tietoturva. Yrityksen tietojen parannettuun suojaukseen.

Tietovuodot ovat vakava uhka kaikille organisaatioille. Kaikkia luottamuksellisia tietoja valvotaan ja mahdolliset vuotokohdat tukitaan.

Lue lisää >


Picture_mobile_printing

Mobiilitulostus. Missä tahansa tulostimessa millä tahansa mobiililaitteella.

uniFLOW-ohjelmiston avulla organisaatiossasi voidaan tulostaa mobiililaitteista. Käyttäjät ja vieraat voivat lähettää asiakirjoja paikallisista kansioista tai pilvipohjaisista sovelluksista käyttämällä internet-selaimella varustettua mobiililaitettaan verkon turvallisuuden vaarantumatta.

Lue lisää >


BERTL's_Best_2011_Logospacer
					image