Yrityskäyttöön

Miksi Therefore™?

Tarvitsemme työssämme tietoja. Niitä tuodaan ja integroidaan. Niitä jaetaan ja vertaillaan. Niitä tallennetaan ja noudetaan. Niitä välitetään ja tulostetaan. Niitä tarvitaan sähköisessä muodossa, ja niitä tarvitaan juuri nyt. Therefore™ -asiakirjahallintaratkaisut mahdollistavat tietojen tehokkaan, taloudellisen ja turvallisen käsittelyn koko osaston ja organisaation laajuisesti. Tämä tarkoittaa, että liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen tarvittavat tiedot ovat helposti käytettävissä.

Tehokkuus

Ei hallitsemattomia paperivuoria. Ei virheellisiä tai hävinneitä tietoja. Ei tietojen lähettämistä väärille vastaanottajille. Vain nopeaa ja tehokasta asiakirjojen siirtoa – tuottoisa kilpailuvaltti, joka parantaa asiakaspalveluasi.

Taloudellisuus

Therefore™-asiakirjanhallintaratkaisut voivat tuoda nopeita tuottoja yhdistämällä ihmiset ja heidän tarvitsemansa tiedot. Järjestelmää voi laajentaa liiketoiminnan kasvun mukaan, joten kalliisiin varajärjestelmiin ei tarvitse investoida. Sähköiset asiakirjat vähentävät myös tulostustarvetta ja alentavat kustannuksia. Lisäksi järjestelmän tehokkuus mahdollistaa resurssien siirtämisen hallinnollisista tehtävistä ydinliiketoimintoihin.

Tietoturva

Tietojen turvallinen käyttäminen on tärkeää nyt, kun tietosuojan merkitys kasvaa entisestään. Therefore™-asiankirjahallintaratkaisut mahdollistavat lakien ja muiden teollisuudenalaa koskevien määräysten noudattamisen siten, että vain valtuutetut henkilöt pääsevät käsiksi tietoihin. Tiedot pääsevät liikkumaan vapaasti organisaation sisällä, mutta ovat silti täysin suojattuja.

spacer
					image
Lataa
Therefore-esite [PDF, 1.8 MB]
Katso myös
Mitä on Informaationhallinta?
Therefore™-skaalautuvuus
Therefore™-osasovellukset
Therefore™-ominaisuudet
Therefore™-yhteensopivuus
Therefore™-aloitussivu