Yrityskäyttöön

Therefore™ -skaalautuvuus

Therefore™ on suunniteltu erittäin monipuoliseksi. Ratkaisu on täysin skaalautuva, ja siihen voi lisätä tarpeen mukaan laitteita, kuten Canonin skannereita ja monitoimilaitteita. Ainoastaan ominaisuuksiin tarvittava lisenssi muuttuu.

Therefore™-ratkaisusta on saatavilla kolme versiota: Personal Edition, Workgroup Edition ja Business Edition.  Jokainen versio käyttää samaa skaalautuvaa ohjelmistoydintä, ja käyttäjät voivat päivittää sujuvasti Personal- tai Workgroup-versionsa Business Edition -järjestelmään. Thereforen™ perustana on sama, tarpeiden mukaan skaalautuva ohjelmisto niin perusjärjestelmätasolla kuin suuryrityskäytössäkin.

 


Personal Edition

 

Personal Edition on dokumentinhallinta- ja arkistointijärjestelmä yhdelle käyttäjälle. Sillä voi myös skannata paperiasiakirjoja ja muuntaa ne Microsoft® Office- ja työpöytätiedostoiksi. Tyypillisiä käyttäjiä ovat pienyritysten lisäksi esimerkiksi poliisin ja puolustusvoimien työntekijät, joiden on skannattava luottamuksellisia asiakirjoja yksittäisistä verkon ulkopuolisista järjestelmistä.

 

Workgroup Edition

 

Therefore™ Workgroup Edition toimitetaan joko 5 tai 10 käyttäjän versiona, yhden skannerin tuki (muita voidaan lisätä tarpeen mukaan). Therefore™ Workgroup Edition toimii erityisen hyvin pienissä yrityksissä ja on käytännöllinen suurempien organisaatioiden yksittäisillä osastoilla. Sillä voi skannata paperiasiakirjoja ja muuntaa ne kaikiksi Microsoft® Office- ja työpöytätiedostoiksi. Asiakirjat voi arkistoida kaikissa yleisimmissä sähköisissä tiedostomuodoissa.

Therefore™ Workgroup Edition sopii kaikille yrityksille, joilla on tarve tallentaa, arkistoida ja noutaa tietoja nopeasti ja turvallisesti tai muuntaa paperiasiakirjat näppärästi tietokonenäytössä näkyvään muotoon.

 

Business Edition

 

Versio on tarkoitettu pienille, keskisuurille tai suurille organisaatioille, jotka haluavat lisätä prosessien tehokkuutta joustavalla tiedonkulkujärjestelmällä. Se tarjoaa rajattoman palvelintuen hajautetulle järjestelmälle. Tämä versio tukee kaikkia RAID- ja NAS-järjestelmiä, viivakoodin tunnistusta, integroitua työnkulkua, COLD-taustatiedostojen käsittelyä ja verkkokäyttöä. Luonnollisesti sen avulla voidaan muuntaa paperiasiakirjat  sähköiseen muotoon ja yhdisttäväksi esimerkiksi Microsoft® Office- dokumenttien kanssa.

Therefore™ Business Edition tukee monia tietokantapalvelimia, ja sillä voi jakaa myös monilla kolmannen osapuolen järjestelmillä luotuja tietoja. Tyypillinen integrointiratkaisu voi olla tallentaa Thereforen™ avulla skannattujen dokumenttien kuvatiedostot, jotka liitetään lopullisiin tapahtumatietoihin, ja jotka liittyvät kolmannen osapuolen myynti- tai laskutusjärjestelmällä hallinnoitaviin maksutapahtumatietoihin.

Therefore™ Business Edition sallii rajattoman määrän lisäpalvelimia, mikä mahdollistaa suojatun ja hajautetun verkko- ja tietokantarakenteen luomisen.

spacer
					image
Lataa
Therefore-esite [PDF, 1.8 MB]
Katso myös
Mitä on Informaationhallinta?
Miksi Therefore?
Therefore™-osasovellukset
Therefore™-ominaisuudet
Therefore™-yhteensopivuus
Therefore™-aloitussivu