Yrityskäyttöön

Therefore™-yhteensopivuus

Yhteensopivuus monitoimilaitteiden kanssa

Therefore™ mahdollistaa saumattoman integroinnin Canonin monitoimilaitteisiin.

Therefore™ MFP Application on MEAP-sovellus, joka yhdistää Canonin monitoimilaitteet suoraan Therefore™-järjestelmään. Käyttäjät skannaavat asiakirjat laitteeseen ja tallentavat ne suoraan Therefore™-järjestelmään kaikkien tarvittavien hakemistotietojen kanssa. Luokittelu, hakemistojen tekeminen ja varastointi voidaan tehdä suoraan monitoimilaitteen näytössä – tietokoneen ei tarvitse olla edes käynnissä!

Sisäänkirjautuminen

Therefore

Skannauksen esikatselu

Therefore

Valitse kategoria

Therefore

 

eCopy™ ShareScan®-yhteensopivuus

Myös eCopy™:n käyttäjät voivat tallentaa asiakirjat suoraan monitoimilaitteesta Therefore™ -järjestelmään eCopy™ ShareScan® -liitettävyyden ansiosta. eCopy™ sallii myös asiakirjojen lähettämisen useisiin kohteisiin.  Yhdistäminen eCopy™ Desktop™ -sovellukseen mahdollistaa asiakirjojen kommentoinnin ja tallentamisen Therefore™ -järjestelmään Save to Therefore™ -painikkeella.

Päänäyttö

Therefore

Skannauksen esikatselu

Therefore

Valitse kategoria

Therefore

 

Yhteensopivuus kolmannen osapuolen ohjelmistojen kanssa

Therefore™ on yhteensopiva mm. seuraavien ohjelmistojen kanssa: SAP® R/3®, Microsoft® Dynamics NAV®, Microsoft SharePoint ja COLD-keskustietokoneet

Saumaton Microsoft Dynamics NAV -yhteensopivuus

Therefore™ Microsoft Dynamics NAV Connector sallii saumattoman yhteyden Therefore- ja Microsoft® Dynamics NAV® -järjestelmien välillä. Therefore™ yhdistettynä Microsoft® Dynamics NAV® -ohjelmistoon mahdollistaa koko organisaation asiakirjojen kulun reaaliaikaisen tarkastelemisen ja kaikkien luotujen tietojen ja asiakirjojen helpon käytön.

Tuloksena on täydellinen ja muokattavissa oleva hallintaratkaisu, jolla säästät aikaa ja rahaa. Microsoft® Dynamics NAV® -ohjelmistolla voi:

• skannata asiakirjoja

• tuoda asiakirjoja

• luoda automaattisia hakemistoja Microsoft® Dynamics NAV® -järjestelmän kenttien asiakirjoista Therefore™-järjestelmässä

• noutaa asiakirjoja

• tulostaa asiakirjoja

• jakaa asiakirjoja

• tarkastella asiakirjoja


 

 

Saumaton Microsoft® SharePoint® 2007 -yhteensopivuus

SharePoint-ohjelmiston käyttäjät voivat hyötyä saumattomasta Therefore™-liitettävyydestä, joka parantaa tärkeiden liiketoimintadokumenttien sähköistä tallentamista ja hallintaa.  Therefore™ toimii SharePointin taustalla ja tekee dokumenttihakemistot sekä varastoi asiakirjat jäsennetyssä muodossa. Asiakkaat voivat siis yhä käyttää SharePointin tuttua käyttöliittymää, mutta saavat Therefore™-järjestelmän lisäedut tehokkaassa asiakirjojen tallentamisessa, varastoinnissa ja integroinnissa. Tämä pienentää SharePoint-tietokannan kokoa, jolloin sitä voidaan käyttää täydellä teholla, olipa tietoja miten paljon tahansa.

Therefore™ COLD

Therefore™ COLD käsittelee tulostus- ja taustatiedostoja, kuten laskut, raportit ym. (ASCII-teksti-, binääri-, XML- ja PDF-tiedostoja) nopeasti ja automaattisesti keskustietokonejärjestelmistä tai raportointitoiminnoista käsin.

Therefore™ API

Therefore™ API sallii liitettävyyden kolmannen osapuolen ohjelmistoon Therefore™ SDK:n (System Developers Kit) avulla.

SAP®-yhteensopivuus

Therefore™ mahdollistaa kaikkien tietojen keskitetyn hallinnan ja yhdistää samanaikaisesti SAP®-prosessit vastaaviin asiakirjoihin.

Saapuvat paperiasiakirjat ja sähköiset asiakirjat voi tallentaa Therefore™-järjestelmään suoraan SAP®-käyttöliittymästä. Kaikki Therefore™-sovellukset tukevat kaikkia SAP®-viivakooditoimintoja ja sulautuvat yhteen SAP®:n tallennuskaavojen kanssa. Therefore™ pystyy tallentamaan asiakirjojen hakemistotiedot suoraan SAP®-prosesseista.

Therefore™ suorittaa automaattiset varastointitoiminnot joillekin asiakirjoille, kuten asiakkaisiin liittyviin lähtö- tai taustatiedostoihin. Kaikki SAP®-uudelleenjärjestelytiedot voi tallentaa Therefore™-järjestelmään. SAP®-tietoarkistoista vapautuu tilaa, ja tiedot voi palauttaa SAP®-järjestelmään milloin tahansa.

Täydellisen integroitavuuden ansiosta kaikki Therefore™-järjestelmällä hallittavat tiedot voi noutaa SAP®-sovelluksilla ja niitä voi tarkastella suoraan näissä sovelluksissa. Asiakirjoja voi tarkastella Therefore™-sovelluksissa tai SAP®:n sisäisissä katselusovelluksissa.

.

spacer
					image
Lataa
Therefore-esite [PDF, 1.8 MB]
Katso myös
Mitä on Informaationhallinta?
Miksi Therefore?
Therefore™-skaalautuvuus
Therefore™-osasovellukset
Therefore™-ominaisuudet
Therefore™-aloitussivu