Yrityskäyttöön

THEREFORE

Therefore™

Työntekijä käyttää työpäivästä noin 50 minuuttia tiedonhakuun. Se on turhauttavaa ja heikentää tuottavuutta. Canonin Therefore™ -ratkaisu parantaa tehokkuutta helposti käyttöönotettavalla Informaationhallintajärjestelmällä, jonka ansiosta kaikilla on välitön ja suojattu pääsy tarvitsemiinsa tietoihin.

Therefore™ helpottaa tiedon lajittelua

Therefore™:n avulla voidaan järjestää kaikki yrityksen elintärkeät tiedot. Järjestelmän avulla voit hakea, katsella, lajitella, ryhmitellä ja jakaa asiakirjoja. Voit myös siepata, järjestää ja käyttää sisältöä sekä suunnitella automatisoituja työnkulkuja yrityksen elintärkeiden tietojen yhtenäistämiseksi. Therefore™ on helppokäyttöinen, toisin sanoen työntekijät voivat tehostaa työtään ilman erityiskoulutusta.

Voit lajitella sähköisesti kaikki tiedot

Therefore™:lle tiedostomuoto tai -lähde eivät aiheuta ongelmia. Kaikkea voidaan hallita vaivattomasti.

Vaadittu säännöstenmukaisuus

Jotta yrityksesi voi toimia vaadittujen viranomaissäännösten mukaan, Therefore™-palvelin liittää automaattisesti jokaiseen asiakirjaan sähköisen varmennuksen aitouden todentamiseksi.

Juuri sinun yrityksellesi

Therefore™ skaalautuu jokaiseen ratkaisuun. Järjestelmä ei vaadi mukauttamista tai ohjelmointia, joten sen käyttöönottoon ja koulutukseen kuluu yleensä alle viikko. Pääkäyttäjä voi määrittää ja hallita liiketoimintasääntöjä keskitetysti.


Lue lisää: 

Esimerkillinen dokumentinhallinta

spacer
					image
Lataa
Therefore-esite [PDF, 1.8 MB]
Katso myös
Mitä on Informaationhallinta?
Miksi Therefore?
Therefore™-skaalautuvuus
Therefore™-osasovellukset
Therefore™-ominaisuudet
Therefore™-yhteensopivuus