Yrityskäyttöön

Therefore™-järjestelmän osat

Therefore™ koostuu useista osasovelluksista:

Therefore™ Navigator

Therefore™ Navigatorin avulla voit etsiä, hakea, ryhmitellä ja lajitella asiakirjoja, jotka on tallennettu Therefore™-palvelimelle sekä hallita ja käsitellä työnkulun prosessin tehtäviä. Therefore™ Navigatorin kautta käynnistetään Therefore™ Viewer -sovellus.

 


 

Asiakirjojen katselu

Therefore™ Viewerilla voi tarkastella, kääntää ja tulostaa Therefore™-järjestelmään tallennettuja asiakirjoja sekä lisätä niihin kommentteja. Lisäksi Viewer sallii uuden version luomisen asiakirjasta, asiakirjan indeksitietojen muokkaamisen ja edellisten versioiden tarkastelun. Työaseman muihin sovelluksiin tallennetut asiakirjat avataan kulloisessakin sovelluksessa. Viewerilla voi tarkastella yli 250 tiedostomuodossa luotuja asiakirjoja, vaikka niiden luontisovellusta ei olisi edes asennettu työasemalle. Jos siis saat esim. AutoCAD-piirroksen, voit avata sen, vaikka tietokoneessasi ei olisi kyseistä sovellusta.


 

Asiakirjan skannaus

Therefore™ Capture Client -sovelluksella voi skannata asiakirjoja ja tallentaa ne Therefore™-järjestelmään. Capture Client -sovellusta käytetään tavallisesti asiakirjaskannerin kanssa, mutta sillä voi myös tuoda asiakirjoja kovalevyltä tai luokitella asiakirjoja ja tehdä hakemistoja asiakirjoista, jotka on jo tallennettu Therefore™-järjestelmään.  Sovellus tukee viivakoodi- ja OCR-tunnistusta, ja sitä voi käyttää asiakirjahakemistojen tekemiseen ja sarjojen erotteluun.


 

Selainkäyttö

Therefore™ Web Access käyttää Internet-selainta (yleensä Microsoft® Internet Explorer®) ja etsii ja näyttää Therefore™-asiakirjanhallintajärjestelmään tallennettuja asiakirjoja. Myös muita selaimia on tuettu.

Asiakirjojen skannaaminen Therefore™-järjestelmään tai mahdollisuus päästä osaksi työnkulun prosessia verkon kautta ovat hyödyllisiä toimintoja  pienyrityksille sekä etätyöntekijöille. Käyttäjänimellä ja salasanalla varmennetun yhteyden ansiosta käyttäjä voi hyötyä Therefore™-järjestelmän toiminnoista missä tahansa, missä on Internet-yhteys. Therefore™-selainliittymä mahdollistaa käytön ilman, että käytettävään työasemaan on asennettu mitään Therefore™-ohjelmiston osaa. Selainliittymän käytettävyys muistuttaa Therefore™ Navigatorin ja Viewerin käyttöä, joten järjestelmän parhaita puolia on helppo hyödyntää missä vain ja milloin vain.  Jotta tiedonsiirto Internetissä on turvallista, Therefore™-selainliittymä tukee tietoturvallista viestintää SSL-suojauksella.

 


spacer
					image
Lataa
Therefore-esite [PDF, 1.8 MB]
Katso myös
Mitä on Informaationhallinta?
Miksi Therefore?
Therefore™-skaalautuvuus
Therefore™-ominaisuudet
Therefore™-yhteensopivuus
Therefore™-aloitussivu