Yrityskäyttöön

iW Document Manager

Canon iW Document Managerin (iWDM) avulla voit siirtää asiakirjasi digitaalisiin arkistokaappeihin jokaisen ulottuville. Järjestelmä uudistaa työympäristöä, parantaa tuottavuutta ja säästää tilaa. Se on paljon kustannustehokkaampi ratkaisu kuin perinteiset asiakirjan hallinta- ja jakelumenetelmät.

2000-luvun arkistokaappi

iWDM:n avulla Canon-monitoimilaitetta voidaan käyttää erilaista tietoa sisältävän sähköisen arkistokaapin luomiseen ja tietojen jakamiseen. Yksinkertaisen vedä ja pudota -toiminnon ansiosta iWDM on yhtä helppokäyttöinen kuin tekstinkäsittelyohjelmasi.

Tallenna ja hae
Jos asiakirja voidaan skannata, iWDM voi tallentaa sen. Tehokkaiden tekstinhakutyökalujen avulla voit hakea asiakirjoja vain muutamalla hiiren painalluksella. Asiakirja on valmis lähetettäväksi faksilla tai sähköpostitse tai se voidaan tulostaa vetämällä asiakirja hiirellä vastaavan kuvakkeen kohdalle.

Täysin joustava
Raporttien luominen lukuisista erityyppisistä asiakirjoista on helppoa. Sinun tarvitsee vain luoda sähköinen kansio asiakirjoille. Voit käsitellä, siirtää ja jakaa tiedostoja sekä lisätä niihin ylätunnisteita. Voit myös muuntaa asiakirjat PDF-muotoon.

Tehosta yhteistyötä
iWDM nopeuttaa tiedon jakamista. iWDM on ihanteellinen tapa luoda tehokkaampi ympäristö yhteistyölle.

spacer
					image
Useful Downloads
iWDM Brochure
Ratkaisut
Tulostuksenhallinta
Dokumentinhallinta
Tuotantotulostuksen työnkulku
Värinhallintapalvelut
Asiakirjojen jakelu
Vaihtuvan tiedon tulostus
Yritystulostusratkaisut
Tulostaminen ja laitteiden integroitavuus