Yrityskäyttöön

Erotu joukosta

Luo ammattitasoisia tarjouksia, raportteja ja paljon muuta

Helpot työpöytätoiminnot

Nopea julkaisu, PDF-tiedostojen luonti ja faksien lähetys työpöydältä

Personoi asiakirjat hetkessä

Yhdistä asiakirjoja yhdeksi dokumentiksi muokkausta, uudelleenjäsennystä ja personointia varten

Ei virheitä, ei hävikkiä

Monipuolinen viimeistelyn esikatselu, jonka avulla saat haluamasi tuloksen heti ensimmäisellä kerralla

iW Desktop

Canonin ainutlaatuinen ja helppokäyttöinen tulostusohjelma yrityksille

Canon iW Desktop

Canonin ainutlaatuinen ja helppokäyttöinen tulostusohjelma yrityksille.

Canon iW Desktop

Yrityskäyttöön tarkoitetun Canonin helppokäyttöisen
iW Desktop -julkaisuratkaisun avulla on helppo erottua joukosta. Sen avulla yrityksen sisällä voi nopeasti, helposti ja tehokkaasti luoda ammattitasoisia ja yksilöllisiä asiakirjoja. Ohjelma sopii täydellisesti kaikenlaisiin töihin tarjouksista raportteihin, tietopaketteihin ja tiedotteisiin.

Ei enää ajantuhlausta
Myyntiraporttien ja tarjousten tekemiseen kuluu aikaa etenkin silloin, kun tieto on peräisin eri lähteistä, joista osa on digitaalisia ja osa painettuja. Sisältö on hankittava, jäsennettävä ja personoitava ennen tulostinasetusten määrittämistä, mikä on pikkutarkkaa ja aikaa vievää työtä. iW Desktopilla voit kuitenkin hoitaa kaiken muutamalla yksinkertaisella toiminnolla.

Ei tarvetta ulkoistamiselle
Nyt toimistosi kaikkien työntekijöiden on helppo luoda ammattitasoisia, viimeisteltyjä asiakirjoja. Canonin iW Desktopilla laadit asiakirjoja kätevästi omalla työkoneellasi, mikä säästää ulkoistamiseen kuluvia kustannuksia, aikaa ja vaivaa. Lisäksi voit tulostaa vain sen, minkä tarvitset – toisin kuin jos tilaat työn painotalolta ja yliarvioit tarvitun määrän.

Product video

Laadi asiakirjoja, jotka erottuvat joukosta.

Katso video

Pikatulostustyökalut

Tulostus omalta työpöydältä vedä ja pudota -toiminnoilla
Voit käyttää iW Desktopin ainutlaatuista iR-ADVANCE-pikatulostustyökalua kätevästi tietokoneesi työpöydältä. Sen avulla voit helposti tuottaa laadukkaita, viimeisteltyjä asiakirjoja sekä vetää ja pudottaa sisältöä yksilöllisiin viimeistelymalleihin.

PDF-tiedostojen luominen, faksaus ja tulostuksen esikatselu vedä ja pudota -toiminnolla
Voit luoda PDF-tiedostoja ja lähettää fakseja avaamatta iW Desktop -ohjelmistoa. Voit esikatsella vaativampia asiakirjoja ja viimeistelyjä ennen tulostusta, jotta saat varmasti haluamasi tuloksen joka kerta. Tämän ainutlaatuisen ja yksinkertaisen ratkaisun ansiosta säästät aikaa ja saat kaiken hyödyn iR-ADVANCE-ohjelmistosta.

Microsoft Office -yhteensopivuus
Tee Microsoft Officessa luomistasi asiakirjoista näyttäviä iW Desktopin Office-työkalupalkin avulla. Voit ottaa käyttöön omia viimeistelymallejasi suoraan Microsoft Wordissa, PowerPointissa tai Excelissä, eikä sinun tarvitse muokata tulostinajurin asetuksia.*
* Saatavilla marraskuussa 2012 iW Desktop v3.0.1 -ohjelmistoversiossa tai ohjelmistopäivityksenä Canonin tukisivustosta

Ratkaise päivittäiset asiakirjojen julkaisun haasteet

Tehokkaat tulostustyökalut

Kerää ja yhdistä asiakirjoja muutamassa sekunnissa
Sisällön kokoamiseen useista lähteistä leikkaamalla ja liittämällä sekä sisällön uudelleenjärjestelyyn ja jäsentelyyn voi kulua useita tunteja. iW Desktopin avulla se onnistuu helposti. Voit kätevästi vetää ja pudottaa tiedostot ja antaa iW Desktopin yhdistää ne muokattavaan asiakirjaan. Voit lisätä jopa paperikopioita imageRUNNER ADVANCE -laitteesta skannaamalla ne tietokoneeseen tai kansioon.

Muokkaa, valmistele ja yksilöi asiakirjat
Joustavien muokkaustyökalujen avulla voit siirtää sivuja tai sisältöä uuteen paikkaan sekä lisätä otsikoita, alatunnisteita ja sisällysluettelon. iW Desktopin VDP-toiminnon (variable data printing)* avulla voit nopeasti luoda asiakirjoista personoituja versioita. Voit vetää ja pudottaa vaihtuvat tekstikentät helposti asiakirjaan.
* Saatavilla marraskuussa 2012 iW Desktop v3.0.1 -ohjelmistoversiossa tai ohjelmistopäivityksenä Canonin tukisivustosta

Ammattitasoisia tuloksia joka kerta – esikatsele ja tulosta tai julkaise PDF-muodossa
Asiakirjojen nitomiseen, rei'ittämiseen ja taittamiseen käsin voi kulua runsaasti aikaa. iW Desktopin tehokkaalla WYSIWYG-esikatselulla voit ennen tulostamista tarkastella erilaisia automaattisia viimeistelyvaihtoehtoja, kuten vihkotulostusta, nitomista, rei'itystä ja taittoa. Näin virheiden ja hävikin määrä vähenee ja saat toivotun tuloksen heti ensimmäisellä kerralla. Voit tallentaa tulostusasetukset malliksi seuraavaa kertaa varten. Voit myös luoda ja jakaa salattuja ja pakattuja PDF-tiedostoja.

Säästä aikaa ja vaivaa tehokkailla asiakirjojen luonti- ja julkaisutoiminnoilla

Helposti merkintöjä PDF-tiedostoihin

Luo ja käsittele PDF-tiedostoja helposti
Jokaisessa toimistossa käytetään PDF-asiakirjoja. Kaikki työntekijät eivät kuitenkaan pysty käsittelemään, luomaan tai muokkaamaan niitä. Oletko koskaan halunnut irrottaa sivun PDF-asiakirjasta tai lisätä siihen omia kommenttejasi? iW Desktop parantaa digitaalisia työnkulkuja ja helpottaa PDF-tiedostojen käsittelyä. PDF-tiedostojen luomisen, pakkauksen ja salauksen lisäksi voit myös poistaa sivulta sisältöä tai erottaa sitä uuteen tiedostoon.

Helppo digitaalinen työnkulku PDF-tiedostojen vedostukseen ja valtuutukseen
Monet vedostuksen työnkulut ovat PDF-pohjaisia, mutta vaativat kalliita PDF-muokkausohjelmistoja. iW Desktopilla voit lisätä merkintöjä ja kommentteja PDF-tiedostoihin, korostaa tekstiä ja lisätä siihen yli- ja alleviivauksia vedostusvaiheessa. Voit myös lisätä hyväksyntä- tai hylkäämisleimoja sekä digitaalisia allekirjoituksia, minkä jälkeen voit lähettää tiedoston tarkastettavaksi synkronoitujen kansioiden tai sähköpostin välityksellä.

Helpot ja nopeat digitaaliset työnkulut

Videot ja ladattava sisältö