MONITORI-palvelu

MONITORI-palvelun avulla hallitset tehokkaasti Canon-tulostuslaitteitasi. Palvelu huolehtii automaattisesti monista tulostamiseen liittyvistä rutiineista ja toimenpiteistä. Näin aikaa säästyy tärkeämpien tehtävien hoitamiseen.

  • Järkeistä toimistotyörutiineja automatisoiduilla mittarilukemilla

  • Säästä aikaa etävianmäärityksen avulla

  • Maksimoi laitteiden käyttöaika automatisoimalla tarvikkeiden tilaamisella

Vähentää huomattavasti tulostuslaitteiden hallintaan käytettyä työaikaa
Yrityksen tulostuslaitteista vastaavan ei tarvitse kirjata mittarilukemia joka kuukausi, kun käytössä on koko prosessin automatisoiva MONITORI-palvelu. Palvelu siirtää tulostuslaitteiden mittarilukematiedot internetin kautta suoraan Canonin huoltojärjestelmään ilman järjestelmävalvojan toimia.

Ennakoiva huolto - maksimaalinen käytettävyys
MONITORI-palvelun piiriin kuuluva tulostuslaite lähettää automaattisesti tietoa laitteen tilasta Canonin etähuoltojärjestelmään. Mikäli ohjelma havaitsee vian tai että jokin laite ei toimi säädettyjen asetusten mukaisesti, Canonille lähtee välittömästi tieto sähköpostitse ja ongelmaan voidaan puuttua välittömästi.
Parhaimmillaan tulostuslaite on kunnossa ilman käyttökatkosta.

Tehokas väriaineen hallinta
Myös tarvikkeiden hallinta voidaan tehdä automaattisesti. MONITORI-palvelu ilmoittaa milloin väriaine alkaa olla vähissä ja tilaa tarvittavat tuotteet suoraan palvelukeskuksesta. Väriaine ei koskaan lopu kesken, ja töiden kasaantuminen väriainetta odotellessa on historiaa.

Asiakasportaali tulostusympäristön hallintaan
MONITORI-palvelu seuraa jokaisen laitteen tilaa, työmäärää ja käyttöä. Nämä tiedot ovat hyödyksi silloin, kun päätetään, miten ja mihin laitteet kannattaa sijoitella suuressa organisaatiossa.
Palvelu on suunniteltu Canon-monitoimilaitteille, mutta se tukee myös useita muiden valmistajien laitteita.
Kysy lisätietoja!