Yrityskäyttöön

eCopy

Canon-älyskannausratkaisut eli eCopy-tuotteet tarjoavat laajan valikoiman monipuolisia skannausratkaisuja Canon-monitoimilaitteen yhteyteen. eCopyn avulla laite voidaan liittää älykkääksi osaksi toimiston järjestelmiä, jolloin asiakirjoja voidaan skannata useisiin dokumentinhallinta- tai muihin järjestelmiin, sähköisille työpöydille, verkkoon tai käyttäjän omaan kotikansioon. Asiakirja voidaan myös skannata ja lähettää tietoturvallisesti sähköpostitse käyttäen lähettäjän tunnistautumista.

Canon-laitteen älyskannausratkaisu eCopy parantaa työn tuottavuutta ja prosessien tehokkuutta. Se vähentää huomattavasti jakelukustannuksia ja parantaa tietoturvaa.

Työasemasovellus
eCopy Desktop on ohjelmisto, jolla voidaan käsitellä skannattuja asiakirjoja tai kaikkia standardi PDF-dokumentteja. Ohjelma pystyy avaamaan myös kaikki työaseman tunnistamat tiedostomuodot. Dokumentteihin voidaan tehdä lisämerkintöjä, korostaa tekstiä, peittää tekstiä, lisätä tekstielementtejä, valita ja kopioida tekstiä, liittää niihin URL-linkkejä ja pieniä Note-muistilappuja.

Tietoturva ja säännöstemukaisuus
128 bitin salausohjelmiston ansiosta voit luoda luotettavan käsittelyketjun, jolloin asiakirjasi pysyvät suojattuina.

Investointien tuotto kasvaa
Järjestelmä on helposti laajennettavissa. Esimerkkejä asiakirjanhallintajärjestelmistä ovat mm. eDoc’s DM, EMC Documentum, Therefore, Canon iWDM, Open Text’s LiveLink, Lotus Domino Document Manager, Filenet, Interwoven Worksite.

spacer
					image
Lataa
eCopy-esite
Ratkaisut
Tulostuksenhallinta
Dokumentinhallinta
Tuotantotulostuksen työnkulku
Värinhallintapalvelut
Asiakirjojen jakelu
Vaihtuvan tiedon tulostus
Yritystulostusratkaisut
Tulostaminen ja laitteiden integroitavuus