Yrityskäyttöön

Informaationhallinta

Toimistotyöntekijä kuluttaa viikossa noin kahdeksan tuntia papereiden etsimiseen*, mikä vie aikaa ja aiheuttaa turhia kustannuksia. Canon-Informaationhallintaratkaisujen avulla asiakirjoja voidaan hallita tehokkaammin ja samalla vähentää niiden manuaalista käsittelyä. Asiakirjat voidaan hakea turvallisesti, olitpa missä tahansa. Jos haluat työskennellä fiksummin, säästää yrityksen kuluja ja vähentää työntekijöiden stressiä dokumentinhallinnan avulla, se on mahdollista.

Canonin toteuttama Informaationhallintajärjestelmä auttaa käyttämään asiakirjapohjaista tietoa tehokkaammin. Järjestelmän avulla asiakirjat voidaan paikallistaa ja niitä voidaan tutkia ilman mappien selaamista tai edes työpöydän äärestä poistumista.

Asiakirjojen lähettäminen ja jakelu ilman faksin tai aikaa vievien posti- ja lähettipalvelujen käyttöä tekee asiakkaiden vaatimusten täyttämisestä nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan ennen. Voit käyttää järjestelmää myös Internetin yli, joten olet sijainnistasi riippumatta yhteydessä koko tietoaineistoon.

Ammattitaitoiset Solution Business -konsulttimme auttavat sinua tunnistamaan mahdolliset parannushankkeet, jotka Informaationhallintajärjestelmällä voidaan toteuttaa yrityksessäsi. Modulaariset järjestelmämme on helppo integroida ilman vanhojen prosessiesi suuria uudelleenjärjestelyjä. Näin voidaan minimoida kulut ja välttää häiriöt, joita usein ilmenee uusien järjestelmien käyttöönoton yhteydessä.

Canonilla on pitkäaikainen kokemus teollisuuden eri sektoreista ja Informaationhallintajärjestelmien erilaisista käyttötarkoituksista mm. laki-, lääketiede-, opetus- ja vakuutusalalla. Järjestelmämme auttaa sinua hyödyntämään yrityksesi koko potentiaalin ja antaa investoinnillesi nopean takaisinmaksuajan sekä korkean tuoton.

Ammattitaitoiset konsulttimme osaavat suositella liiketoimintasi vaatimuksiin sopivia sovelluskokonaisuuksia. Autamme myös järjestelmäsi kehittämisessä tarpeittesi muuttuessa.


*Blue Lion -tutkimus


 

spacer
					image
Lataa
Esitteet
Ohjaimet
Ohjelmistot
Therefore™-Informaationhallintajärjestelmä