Yrityskäyttöön

Tuotannon työnkulku

Uuden InfoTrends -tutkimuksen mukaan verkkotulostuspalvelujen arvon ja käytön odotetaan kaksinkertaistuvan vuoteen 2010 mennessä ja samalla Internet-tilausten ja automaattisten painotuotannon yhdistämisestä tulee entistä tärkeämpää painopalveluiden välisessä hinta- ja palvelukilpailussa.

Jotta asiakkaat hyötyisivät verkkotulostuspalveluiden kasvusta mahdollisimman paljon, Canon julkaisee huhtikuussa 2009 Helix-tuotantotyönkulun. Se on ainutlaatuinen uusi ohjelmistoratkaisu, jossa integroituu saumattomasti tehokas verkkotulostus ja joustava tuotantotyönkulku asiakkaan painopalvelun tiloissa.

Helix-tuotantotyönkulku sopii tulostuspalveluihin ja painotaloihin sekä, Canonin uusiin digitaalisen keskisuureen tuotantoon tarkoitettuihin imagePRESS-mustavalkolaitteisiin yhdistettynä, yritysten sisäisiin tulostuspalveluihin.

Canonin työnkulkuohjelmassa on mukana myös EFI Digital StoreFront- ja EFI Fiery Central -ratkaisut, jotka Fiery-pohjaisissa ympäristöissä virtaviivaistavat ja automatisoivat painotöiden hankintaratkaisut.

Production Workflow Solutions [PDF, 355 KB]
spacer
					image
Ohjelmistot
uniFLOW Output Manager
iWPM Pro
SmartBoard [PDF, 333 KB]
EFi Digital Storefront
Ratkaisut
Tuotantotulostuksen työnkulku
Vaihtuvan tiedon tulostus
Värinhallintapalvelut