Yrityskäyttöön

Ylläpitopalvelut

Maintenance Services Korkealaatuinen järjestelmä vaatii ammattitaitoista huoltoa ja tukea. Näin järjestelmälle taataan suurin mahdollinen käyttöprosentti ja virhetapauksissa mahdollisimman vähän häiriötä liiketoiminnalle. Kattavan huoltoverkkomme ansiosta asiantunteva apu on aina lähellä asiakasta.

Tämän päivän toimistoympäristössä kaikki pysähtyy, jos järjestelmä kaatuu tai tärkeä ratkaisukomponentti lakkaa toimimasta. Canonin asiantunteva huolto ja tekninen tuki auttavat sinua saamaan kaiken irti liiketoimintaa tukevista ratkaisustasi ja varmistavat parhaimman katteen sijoituksellesi. 

Odotusten mukaisesti olemme asiantuntijoita omien tuotteidemme ylläpidossa ja huollossa, mutta meillä on myös pätevyys monien muiden merkkien huoltamiseen tarpeen vaatiessa. Ota yhteys ja kysy lisää OneLine-monimerkkihuollostamme.

Koska panostamme jatkuvasti huoltoteknikoidemme koulutukseen, saat käyttöösi yhden markkinoiden tehokkaimmista huoltoverkoista ympäri maan.  Tukivaihtoehtojen joustava valikoima takaa, että löydät juuri sinun liiketoimintaasi parhaiten tukevan paketin.

Helpdesk-palvelumme on vain puhelinsoiton päässä teknisissä kysymyksissä ja ohjelmisto-ongelmissa. Ystävällinen ja kokenut palveluhenkilökuntamme pystyy puhelimitse ratkaisemaan useimmat kysymykset nopeasti ja vaivattomasti.

Canon-ylläpitopalvelut tarjoavat vertaistaan vailla olevan turvallisuuden tunteen. Jatkuvan asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset osoittavat, että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palvelutasoomme. Käytämme kyselyistä saamaamme palautetta myös palvelun jatkuvaan kehittämiseen.

spacer
					image
Palvelut
Konsultointipalvelut
Käyttöönottopalvelut
Koulutuspalvelut
Ylläpitopalvelut
It-tukipalvelut
Canon Pätevä