Yrityskäyttöön

Asiakirjojen turvallinen säilyttäminen

80 prosenttia päivittäin käyttämästämme tiedosta on nykyään sähköisessä muodossa, mutta vain 20 prosenttia on tallennettu varsinaiseen tietokantaan¹. Canon auttaa organisaatioita parantamaan asiakirjojen tietoturvaa helpottaen samalla käyttäjien tiimityöskentelyä ja tietojen jakamista.

Haasteesi

  • Oikeiden tietojen löytäminen oikealla hetkellä
  • Asiakirjojen luottamuksellisuuden turvaaminen
  • Tietojen säilyttäminen lainsäädännön vaatimusten noudattamiseksi tai juridisista syistä
  • Asiakirjojen kalliiden säilytyskustannusten vähentäminen

Ratkaisumme

Canon takaa asiakirjojen turvallisen tallennuksen ja tietojen vaivattoman noutamisen helppokäyttöisellä sisällönhallintavälineellä.

Edut

Säästä aikaa, joka kuluu tietojen etsimiseen, lisäämällä asiakirjoihin indeksejä kokotekstihakua ja metatietohakua varten.

Suojaa asiakirjasi määrittämällä organisaation jäsenille oikeudet tarkastella, muokata, tulostaa tai jakaa tietoa.

Huolehdi lakisääteisistä velvollisuuksista noudattamalla asiakirjojen säilyttämiskäytäntöjä ja varmista, että asiakirjan tuorein versio on helposti saatavilla.

Vähennä kustannuksia tallentamalla asiakirjat sähköisessä muodossa ja tarkastelemalla niitä yhdellä ja samalla sovelluksella tiedostomuodosta riippumatta.

¹ Lähde: Quocirca, 2012

Canon on kansainvälisen informaationhallinnan ammattilaisten yhteisön AIIM:n (Association of Information and Image Management) johtokunnan jäsen.

AIIM:n johtokuntaan kuuluu alan parhaita ideoijia, menestyjiä ja johtajia, jotka yhdessä pyrkivät määrittelemään, mitä informaationhallinta on ja mihin suuntaan se kehittyy.