Yrityskäyttöön

Automaattinen lomakkeiden käsittely

Paranna tapaa, jolla organisaatiossasi käsitellään liiketoimintaan liittyviä lomakkeita, kuten asiakkaiden rekisteröintilomakkeita, henkilöstökuluhakemuksia ja markkinointikyselyitä.

Canonin Automated Forms Processing -ratkaisu räätälöidään liiketoimintasi erityistarpeiden mukaan. Se poimii tietoja turvallisesti mutkikkaastakin paperilla tai sähköisessä muodossa olevasta lomakkeesta. Nyt voit jakaa tulokset ja merkitä virheet automaattisesti ennen analyysin tekemistä sekä arkistoida jokaisen lomakkeen sähköisesti lainsäädännön vaatimuksia noudattaen niin, että tiedot ovat helposti löydettävissä.

Tiesitkö tämän?

70 prosenttia organisaatioista on sitä mieltä, että skannaaminen ja tietojen poiminta lyhentää vastausaikaa vähintään kolminkertaisesti – AIIM 2012

6 kertaa nopeampi – vastausajan muutos automaattisen lomakkeiden käsittelyn käyttöönoton jälkeen – AIIM 2012

Miksi valita Canonin Automated Forms Processing?

Vähennä kustannuksia

Ratkaisu on uudelleenkäytettävissä ja toistettavissa, joten voit käsitellä lomakkeita automaattisesti ilman syvällistä asiantuntemusta, eikä aikaa tarvitse hukata manuaalisiin prosesseihin.

Hallitse jokaista yksityiskohtaa

Canonin Automated Forms Processing tehostaa liiketoimintatietojen hallintaa ja pitää arkaluontoiset tiedot organisaation sisällä. Tietojen työnkulun aukottoman seurannan ansiosta voit tunnistaa kehittämisalueita.

Työskentele nopeasti ja älykkäästi

Tietoja voidaan käsitellä nopeasti ja tarkasti ilman kalliita asiantuntijoita, ja lisäksi inhimillisten virheiden määrä vähenee ja käsittelyaika lyhenee.

Noudata lainsäädännöllisiä vaatimuksia

Canonin Automated Forms Processing -ratkaisun ansiosta virheet merkitään helposti ja manuaalisia toimintoja varten voidaan määrittää sääntöjä. Ohjaussääntöjen avulla varmistetaan, että kaikki tiedot täyttävät tietoturvasäännöt ja että ne hallitaan, säilytetään ja kirjataan oikein, jotta niiden noutaminen ja tarkistaminen on vaivatonta.

Lisätietoja