Yrityskäyttöön

Pieniin toimistoihin

Pieniin toimistoihin tarkoitetut Canon-tulostimet ja -skannerit tarjoavat helppokäyttöisen ratkaisun, joka tuottaa laadukkaat tulokset ja erinomaisen suorituskyvyn edullisesti kaikilla toimialoilla.

Monipuolisilla liitäntävaihtoehdoilla ja helppokäyttöisillä ohjelmistoilla saat parhaan hyödyn tulostus- ja skannaustoiminnoista ja voit jakaa tulokset helposti toimistossa.

Small Office

Värimonitoimilaitteet herättävät asiakirjat eloon.

Kustannustehokkaat monitoimilaitteet kiireiseen toimistoon.

Jaa väritulostusominaisuudet helposti.

Taloudellista tulostusta kaikkiin tarpeisiin.

Tehokasta asiakirjaskannausta pieneen toimistoon.

Miksi Canon sopii pieneen toimistoon?

Perform

Tehokkuus

Canonin suurten painomäärien tulostus- ja skannausratkaisut takaavat ammattitasoiset tulokset nopeasti. Voit jakaa ja arkistoida asiakirjoja helposti ja turvallisesti.

Connect

Yhteydet

Saumattomat yhteydet pieneen toimistoon. Jaa tulostus- ja skannaustoiminnot Ethernet- ja Wi-Fi-verkoissa. Pilvipalvelujen ja mobiiliyhteyksien avulla voit työskennellä joustavasti.

Save

Säästöä

Maksimoi tehokkuus ja tuottavuus edullisesti Canonin pieniin toimistoihin tarkoitetuilla tulostus- ja skannausratkaisuilla.

Sustain

Kestävä kehitys

Pienennä toimiston hiilijalanjälkeä ja vähennä ympäristövaikutuksia energiatehokkailla Canon-ratkaisuilla, jotka säästävät paperia ja mustetta.

Home Office

Kotitoimistoon

Tarvitsetko helppokäyttöisen ja taloudellisen ratkaisun kotitoimistoon? Canonin tulostus- ja skannaustuotteiden valikoimasta löytyy sopiva laite.

On the move

Liikkuvaan työhön

Tarvitsetko mobiileja ratkaisuja? Käytä, skannaa, jaa ja tulosta helposti myös liikkeellä ollessasi hyödyntämällä Canon-laitteita, jotka saavat virtansa USB-liitännästä tai akusta.