Yrityskäyttöön

Kotitoimistoon

Canon tarjoaa täydelliset tulostus- ja skannausratkaisut kotitoimistoon.

Älykkäät tekniikat takaavat, että yrityksesi on tehokas, ketterä ja yhteydessä muuhun maailmaan. Kaikki pienen toimiston tuotteet sopivat täydellisesti kotiympäristöön, ja ne tarjoavat erinomaista laatua ja suorituskykyä jokaisella käyttökerralla.

Home Office

Kätevät, edulliset ja laadukkaat värilaitteet kotiin.

Hoida yritystäsi kustannustehokkaasti.

Näyttävät väritulosteet.

Nopeaa ja tehokasta toimintaa kompaktissa koossa.

Kätevää skannausta kompaktissa koossa missä tahansa.

Miksi Canon sopii kotitoimistoon?

Perform

Tehokkuus

Kotitoimiston tuotteiden nopeus, laatu ja luotettavuus auttavat parantamaan työprosesseja. Lisäksi ne sopivat täydellisesti kotiympäristöön.

Connect

Yhteydet

Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit käyttää tulostinta tai skanneria missä tahansa kotonasi. Voit myös tulostaa tai skannata älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen.

Save

Säästöä

Sisäiset tekniikat, kuten automaattinen käynnistys, kaksipuolinen tulostus ja älykkäät ohjelmistot säästävät aikaa ja energiaa ja pienentävät kuluja. Kun maksimoit tehokkuuden, yrityksesi on tuottavampi.

Sustain

Kestävä kehitys

Pienennä ympäristövaikutuksia energiatehokkailla ratkaisuilla, jotka säästävät paperia ja mustetta. Lisäksi muste- ja väriainekasettien kierrätys sujuu helposti.

Small Office

Pieniin toimistoihin

Haluatko jakaa suurten painomäärien tulostus- ja skannaustoiminnot pienessä toimistossa? Tarjoamme nopeita ja tehokkaita ratkaisuja, joissa on monipuoliset liitäntävaihtoehdot.

On the move

Liikkuvaan työhön

Tarvitsetko mobiileja ratkaisuja? Skannaa, jaa ja tulosta helposti tien päällä hyödyntämällä laitteita, jotka saavat virtansa USB-liitännästä tai akusta.