Canon valmistusalalle

Manufacturing-Hero

”Hallitsemme nyt ostoreskontrajärjestelmäämme paremmin ja käsittelemme laskut 40 prosenttia nopeammin kuin ennen. Lisäksi olemme säästäneet sakkomaksuissa, joten Canonin ratkaisu on tuottanut jopa 30 prosentin kokonaissäästöt.”

Bert Rijkmans, tietohallinto-

ja viestintäjohtaja

Autamme sinua olemaan askeleen edellä

Valmistajat joutuvat käsittelemään yhä suurempia määriä tietoa eri verkostoista ja toimitusketjuista.

Canonin yritysratkaisut ja -palvelut yhdistävät tärkeitä prosesseja ja optimoivat sekä yrityksen sisäistä viestintää että viestintää toimittajien ja asiakkaiden kanssa. Näin ne auttavat varmistamaan, että oikea tieto päätyy oikeaan paikkaan ja oikealle henkilölle oikeaan aikaan. Tällöin tuotteiden tuominen markkinoille on tehokkaampaa, kustannukset pienenevät ja henkilökunnalle jää enemmän aikaa kannattavampiin tehtäviin.

Kuinka kannattavuutta siis voi parantaa? Miten tietoprosesseja uudistetaan, päätöksentekoa nopeutetaan ja toimitusaikoja lyhennetään asiakkaiden edellyttämästä säädösten- ja standardienmukaisuudesta tinkimättä?

Canonin ratkaisut ja palvelut

Olemme harjoittaneet valmistustoimintaa yli 75 vuotta. Jaamme siis asiakkaidemme kiinnostuksen alaa kohtaan ja ymmärrämme heidän tarpeensa kehittää innovaatioita ja parantaa tuottavuutta ja kannattavuutta.

Pystymme tarjoamaan valmistajille paljon muutakin kuin laadukkaita ja luotettavia laitteita. Meillä on myös monipuolinen valikoima ammattimaisia tuki- ja konsultointipalveluita ja yritysratkaisuja.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme tehostaa koko valmistusketjun toimintaa, mullistaa asiakasviestinnän ja liiketoimintaprosessien hallinnan ja ottaa käyttöön uudenlaisia työtapoja. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja nousemaan alansa huipulle. Siksi valmistajat eri puolilla Eurooppaa luottavat Canoniin.