Yrityskäyttöön

Näin autamme pieniä asianajotoimistoja tehostamaan työskentelyään


Pienet asianajotoimistot kehittyvät usein nopeasti. Meiltä löydät tarpeisiisi sopivan, täydellisen asiakirjojen hallintajärjestelmän riippumatta siitä, oletko toimiston ainoa osakas, osa kasvavaa tiimiä vai jatkuvasti liikkeellä. Ratkaisumme avulla pysyt aina askeleen edellä.

Työskenteletkö tiimissä?

Laaja valikoimamme tehokkaita tulostimia ja skannereita tarjoaa kattavasti eri yhteysvaihtoehtoja, joiden avulla tietojen jakaminen toimistolla onnistuu saumattomasti ja turvallisesti. Näin koko tiimin on helppo tulostaa suuria määriä asiakirja-aineistoja sekä skannata ja arkistoida asiakkaiden tietoja.

Värimustesuihkutulostimet

Lasertulostimet

Skannerit

Oletko firman osakas vai työskenteletkö yksin?

Canonilta löydät tarpeisiisi sopivan, helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan ratkaisun. Esimerkiksi pienet monitoimilaitteemme tuottavat asiakastapaamisiin sopivia laadukkaita tulosteita sekä mahdollistavat tietojen suojatun skannauksen ja tallennuksen.

Värimustesuihkutulostimet

Lasertulostimet

Skannerit

Kuuluuko työhösi paljon matkustelua?

Voimme suositella Canon-tuotteita, joiden avulla voit esimerkiksi skannata asiakirjoja turvallisesti tapaamisissa, tulostaa helposti iOS- tai Android-tableteista ja -älypuhelimista, tallentaa tietoja pilveen ja lähettää asiakirjoja toimistolle tulostettavaksi.

Skannerit

Värimustesuihkutulostimet

Lasertulostimet

Miten sinä työskentelet tehokkaimmin?

Canonin valikoimasta löytyy kaikkiin työtapoihin sopiva ratkaisu, joka helpottaa työskentelyä ja auttaa sinua ylittämään itsesi. Ratkaisujemme edut:


Työskentele entistä kunnianhimoisemmin

Valitse innovatiivisia ja laadukkaita ratkaisuja, jotka vastaavat alan muuttuviin vaatimuksiin myös tulevaisuudessa.

[MASTER] Picture_small-business

Työskentele turvallisesti

Suojaa arkaluontoiset asiakirjat, tiedot ja sovellukset uusimmalla tulosteiden ja skannausten suojaustekniikalla, joka täyttää tiukatkin lainsäädännölliset vaatimukset.

Työskentele tehokkaasti

Muunna vanhoja asiakirjoja saumattomasti digitaaliseen muotoon ja tehosta työnkulkua pilviteknologian avulla.