Yrityskäyttöön

Canon yrityksen sisäiseen tulostukseen

Liiketoiminnan tehokkuuden parantaminen

Korkeaa laatua nopeasti

Canonin avulla Volkswagen nopeutti toimitusaikojaan

Think Digital

Canonin lehti tulostus- ja painoyhteisölle.

Asiakastyytyväisyyttä pienin kuluin

Canonin avulla RHI:n tulostuskeskus tarjoaa joustavia palveluita kustannustehokkaasti

Asiakastyytyväisyyttä pienin kuluin

Canonin avulla RHI:n tulostuskeskus tarjoaa joustavia palveluita kustannustehokkaasti

Yhdeksän organisaatiota kymmenestä pitää tulostusta välttämättömänä toiminnalleen*. Digitaalisen materiaalin ansiosta johtajat voivat mitata sijoitetun tuoton pääomaa helposti. Tämän vuoksi tulostuskeskuksen on osoitettava, minkälaista lisäarvoa se tuo organisaatiolle.

Canon on ammattipainoratkaisujen edelläkävijä, ja se tarjoaa kaikki yrityksen tarvitsemat ratkaisut. Tarjoamme markkinatietoja, liiketoiminnan kehittämispalveluja, laitteistoja, ohjelmistoja ja huoltopalveluja. Meidän avullamme voit tarjota asiakkaillesi korkealaatuisia digitaalisia painopalveluja.

* Corporate Reprographics: Trends and Opportunities (Canonin sponsoroima Insight Report yritysten sisäisestä tulostuksesta, Rochester Institute of Technology)

Tartu haasteisiin

Tekemällä yhteistyötä alusta alkaen voimme parantaa tulostustoimintojasi. Tuotteiden ja palvelujen suunnittelu perustuu laajaan tulostusalan tutkimukseen ja keskusteluihin asiakkaidemme kanssa. Sen ansiosta voimme vastata organisaatioiden tulostuskeskusten uusimpiin vaatimuksiin:

 • kulujen minimointi ja sijoitusten arvon maksimointi
 • edistyneiden palvelujen tarjoaminen asiakkaiden kaikkiin tulostustarpeisiin
 • tulostusmäärien kasvattaminen kilpailukykyä parantamalla
 • kestävän kehityksen käytäntöjen kehittäminen organisaation periaatteiden mukaisesti.

Lue lisää siitä, miten Canon voi auttaa.

Yrityksen omatarvepainon tuottavuuden parantaminen

Ilmainen valikoima oppaita, joista löytyy strategisia ja taktisia neuvoja nykyaikaisten omatarvepainojen perustehtävien hallintaan.

  Katsaus alan nykytilaan

  "See the Bigger Picture" on Canonin tuore raportti, jossa kerrotaan, miten mediaostajat ympäri Eurooppaa käyttävät painotuotteita ja millaisia palveluita he odottavat painopalvelujen tarjoajalta.

  Think Digital

  Canonin lehti tulostus- ja painoyhteisölle.

  Asiakastarinat

  Lue, mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstään Canonin kanssa.

  Autamme yritystäsi menestymään

  Menestyksen avaimet piilevät yrityksen kyvyssä hyödyntää uutta markkinapotentiaalia ja liiketoimintamahdollisuuksia. Canon Essential Business Builder Program tarjoaa alan johtavan tieto- ja koulutuspaketin, johon sisältyy myös kohtuuhintainen asiantuntijakonsultointi.

  Yhdistämällä Essential Business Builder Programin tarjoaman tiedon ja osaamisen nykyiseen asiantuntemukseesi, olet valmis kohtaamaan tulevaisuuden haasteet luottavaisin mielin.

   Kustannustenhallinta Canonin avulla

   Organisaatio voi säästää rahaa hoitamalla tulostustyöt omassa hyvin toimivassa tulostuskeskuksessaan. Tutkimustemme mukaan säästö on 10–20 prosenttia verrattuna ulkoistamiseen. Kuitenkin kaksi kolmasosaa tulostuskeskuksista saavuttaa vain alle 10 prosentin säästöt.

   Canon auttaa sinua saamaan kustannukset kuriin. Markkinatutkimuksemme tunnistaa trendit ja uudet liiketoimintamahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme riippumatonta neuvontaa yrityksesi tehokkuuden lisäämiseen. Essential Business Builder Programme -ohjelmassa arvioimme tehokkuuden, optimoimme tulostuskeskuksen ja kehitämme tarkkoja liiketoimintasuunnitelmia. Lisäksi parannamme palvelujasi uusien myynti- ja markkinointikeinojen kautta.

    Asiakkaiden odotuksiin vastaaminen Canonin avulla

    Avainosastojen, kuten myynnin ja markkinoinnin tai jakelun, vaatimusten muuttuessa tulostuskeskusten on oltava säännöllisessä yhteydessä asiakkaisiin voidakseen tarjota ajanmukaisia palveluita.

    Tutkimuksemme mukaan esimerkiksi verkkotulostuspalvelujen tarjoaminen nostaa tulostuskeskuksen asiakastyytyväisyyden 94 prosenttiin. Kun teet yhteistyötä Canonin kanssa ja tarjoat esimerkiksi monikanavakampanjoita ja verkkokauppaa, asiakkaasi hyötyvät. Tehokkaalla ja vaikuttavalla viestinnällä voit auttaa heitä saavuttamaan keskeiset liiketoimintatavoitteet ja lisäät oman yrityksesi arvoa.

    Avaintekijät

    87 prosenttia median ostajista katsoo, että printti on tärkeä osa heidän viestintäyhdistelmäänsä.
    47 prosenttia median ostajista valitsee tulostuspalveluntarjoajan parhaan hinta-laatusuhteen perusteella.
    36 prosenttia median ostajista ei tunne on demand -tulostusta.

    Lähde: See the Bigger Picture, Insights Report 2012

    Tuottavuuden kasvattaminen Canonin avulla

    Digitaalisuuden myötä asiakkaat odottavat laadukasta lopputulosta myös lyhyiltä, tiukan aikataulun painosarjoilta. Tutkimuksemme mukaan 57 prosenttia tulostustöistä on toimitettava asiakkaalle yhdessä päivässä tai nopeammin.

    Yhdessä tiimisi kanssa etsimme alueet, joita voit kehittää. Suosittelemme myös parhaan tekniikan ja tuotetuen yhdistelmän tulostustoimintojesi tuottavuuden kasvattamiseen. Tarjoamme luotettavia ja tuottavia palveluja, olipa kyse kuvannuksesta, laitteistoista, työnkulkuohjelmistoista tai huoltosopimuksista.

    Kestävä kehitys ja Canon

    Ympäristöystävällisyys on tärkeää useimmille organisaatioille. On välttämätöntä, että tulostuskeskukset noudattavat yrityksen ympäristöstrategiaa.

    Vaikka yritykselläsi ei olisi käytössä ympäristöstandardin, kuten ISO 14001, mukaista järjestelmää, voit silti käyttää kierrätettyä ja sertifioitua paperia ja vähentää jätettä.

    Lisäämällä ympäristöystävällisyyttä voit osoittaa organisaatiollesi, että tulostuskeskus tukee yrityksen ympäristötavoitteita ja tuo lisäarvoa energiatehokkuuden ja jätteiden vähentämisen kautta.