Yrityskäyttöön

Canon terveydenhoitoalalle

Yhteistyössä kumppanien kanssa

Muutos on haaste

Lue Healthcare Vision -raportista tietoja ja mielipiteitä eri puolilta Eurooppaa.

Terveydenhoitoalan standardien noudattaminen

Canonin avulla voit täyttää alan uusimmat vaatimukset

Terveydenhoidon ammattilaisten on pyrittävä jatkuvasti kehittämään hoidon laatua, mutta tämän tavoitteen saavuttaminen käy yhä vaikeammaksi.

Kuten yritykset ympäri maailman, myös terveydenhoitoalan organisaatiot joutuvat tulevaisuudessa kiristämään budjettejaan. IT-osastojen on käytettävä ja integroitava enemmän järjestelmiä kuin koskaan ennen. Samaan aikaan tietomäärä on valtava, ja tiedot on tallennettava turvallisesti potilaiden tietoturvaa koskevia tiukkoja säännöksiä noudattaen.

Euroopan komissionkin kiittämä eHealth voi olla tähän oikea ratkaisu. Alansa johtajana Canon tarjoaa kaikenkokoisille terveydenhoitoalan organisaatioille sopivia ja turvallisia ratkaisuja työnkulun ja potilashoidon kehittämiseen.

Tartu haasteisiin

Me Canonilla uskomme, että teknologialla on iso merkitys korkeatasoisen hoidon tarjoamisessa potilaille. Sen vuoksi olemme tehneet tiivistä yhteistyötä terveysalan organisaatioiden kanssa jo yli 70 vuoden ajan. Olemme kehittäneet teknisiä ratkaisuja terveysalan ammattilaisille muun muassa seuraavia haasteita varten:

 • vastaaminen terveysalan jatkuviin muutoksiin
 • potilastietoja koskevien työnkulkujen ja prosessien parantaminen
 • vaatimusten noudattaminen ja tietojen suojaaminen.

Lue lisää siitä, miten Canon voi auttaa.

Asiakastarinat

Katso, mitä nämä yritykset kertovat yhteistyöstään Canonin kanssa.

Muutos on haaste

Tuoreen tutkimuksen mukaan* 50 prosenttia Euroopan terveysalan ammattilaisista on sitä mieltä, että kansalaisten terveyden turvaaminen on julkisen hallinnon tehtävä. Lisäksi 58 prosenttia on sitä mieltä, että päättäjien pitäisi rohkaista kansalaisia ottamaan enemmän vastuuta omasta terveydestään.

Koska terveydenhuoltoa koskevat poliittiset, taloudelliset ja sosiaaliset vaatimukset muuttuvat jatkuvasti, terveydenhoitoalan toimijoiden on tiedettävä, että he voivat jatkossakin tarjota laadukasta hoitoa.

Olipa kyse laitteista tai potilastietojärjestelmistä, uusimman tekniikan käyttöönotto auttaa organisaatiotasi vastaamaan terveydenhoitoalan jatkuvasti muuttuviin haasteisiin.

Tuottavuuden parantaminen

Euroopan komissio on sitoutunut tekniikan kehittämiseen, ja se kohdentaa vuosittain lähes 100 miljoonaa euroa sähköisten prosessien ja viestinnän tutkimukseen. Tavoitteena on, että eHealth-palvelut ja digitaaliset potilastiedot ovat yleisessä käytössä vuoteen 2020 mennessä.

Monet asiakkaistamme voivat jo hyödyntää innovatiivisia digitaalisia työnkulkuja. Ne parantavat päivittäisiä työtehtäviä ja toimistoprosesseja ja auttavat terveysalan ammattilaisia tarjoamaan laadukasta hoitoa.

  Potilastietoja koskevat säädökset

  Potilastietojen hallintaa ja jakamista säädellään tiukasti, ja terveysalan organisaatiot tarvitsevat luotettavia ratkaisuja lakisääteisten vaatimusten täyttämiseen.

  Canon sijoittaa 8 prosenttia vuosittaisesta liikevaihdostaan tuotekehitykseen ja kehittää terveysalan standardien mukaisia teknologioita. Näitä ovat muun muassa DICOM ja HL7.

  Tutkimusten mukaan 60 prosenttia Euroopan terveysalan ammattilaisista uskoo, että mobiiliteknologiaa aletaan käyttää terveysalalla lähitulevaisuudessa*. Sen vuoksi Canon panostaa palveluihin ja ratkaisuihin, jotka on suunnattu terveysalan ammattilaisille niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

  * Healthcare Vision, laadittu yhteistyössä Economist Intelligence Unitin kanssa kesäkuussa 2012