no business

Yrityskäyttöön

Laskujen käsittely

Älä enää hukkaa aikaa laskujen manuaaliseen vastaanottamiseen, validoimiseen, hyväksymiseen ja käsittelyyn. Canonin automatisoidulla laskujen käsittelyratkaisulla voit säästää 50 prosenttia aikaa.

Laskut käsitellään nopeasti ja tehokkaasti – asiakirjan skannauksesta arkistointiin asti. Smart Accounts Payable -raportointitoimintojen ansiosta laskutus pysyy hallinnassasi, ja mahdolliset virheet merkitään automaattisesti tarkistusta varten. Laskut voidaan linkittää ostotilauksiin tai lähetysluetteloihin automaattisesti, minkä jälkeen ne voidaan lähettää mobiililaitteelle hyväksyntää varten. Kaiken tämän ansiosta sinulle jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaan.

Tiesitkö tämän?

75 prosenttia talousosastoista vie laskujen erät manuaalisesti ERP-järjestelmään – RS Consulting / Canon Europe 2011

Kaksi kolmasosaa alihankkijoiden laskuista viipyy käsittelyssä vähintään 10 päivää – RS Consulting / Canon Europe 2011

Miksi valita Canon Invoice Processing?

Vähennä kustannuksia

Canon Invoice Processing -ratkaisu lyhentää laskujen käsittelyaikaa, vähentää maksumuistutuskuluja ja auttaa välttämään laskuja koskevia kalliita riitoja. Helpommin saatavilla olevien maksutietojen ansiosta voit tarkistaa, sovelletaanko laskuun aikaisen maksajan alennuksia, ja voit tehdä ostoreskontraosastosta tuottavan tulosyksikön.

Entistä parempaa hallintaa

Olipa tavoitteena tehdä käsittelystä nopeampaa ja tarkempaa tai ainoastaan nopeuttaa ja selkeyttää raportointia, voit nyt ottaa organisaatiosi kassavirran täysin hallintaasi. Ratkaisumme ansiosta saat tarvitsemasi tiedot käyttöösi nopeammin ja tarkemmin kuin koskaan ja voit hyödyntää älykkäitä raportointivälineitä.

Työskentele nopeasti ja älykkäästi

Canon Invoice Processing -automatisointiratkaisu vähentää merkittävästi tietojen manuaaliseen syöttämiseen kuluvaa aikaa ja parantaa välittömästi tietojensyötön tarkkuutta. Kun mobiililaitteella tehtävät maksut on helpompi hyväksyä ja laskujen tila on heti näkyvillä, sinä voit keskittyä tuloksen tekemiseen ja asiakaspalveluun.

Noudata lainsäädännöllisiä vaatimuksia

Ratkaisumme on helppo yhdistää organisaation olemassa oleviin säilytys- ja vaatimustenmukaisuuskäytäntöihin. Hyväksynnän vaiheet ja asiakirjan omistajuus on helppo tunnistaa ja sähköisten laskujen noutaminen tilintarkastusta varten on nopeaa ja mutkatonta.

Sarab-Entreprenad

Toimintatapamme muuttui täysin. Saapuvat laskut lajitellaan nyt meille täysin uudella tavalla, ja minulle jää entistä enemmän aikaa projektin kenttätyöhön yhdessä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa.

Sarab Entreprenad AB, Ruotsi

Hallitsemme nyt ostoreskontrajärjestelmäämme paremmin ja käsittelemme laskut 40 prosenttia nopeammin kuin ennen. Lisäksi olemme säästäneet sakkomaksuissa, joten Canonin ratkaisu on tuottanut jopa 30 prosentin kokonaissäästöt.

Van Dillewijn Group, Alankomaat

    Lisätietoja

    Canon on kansainvälisen informaationhallinnan ammattilaisten yhteisön AIIM:n (Association of Information and Image Management) johtokunnan jäsen.

    AIIM:n johtokuntaan kuuluu alan parhaita ideoijia, menestyjiä ja johtajia, jotka yhdessä pyrkivät määrittelemään, mitä informaationhallinta on ja mihin suuntaan se kehittyy.