Yrityskäyttöön

Invoice Generation -laskutusratkaisu

Käytä vähemmän aikaa asiakkaiden laskuttamiseen ja helpota hallinnollista työtaakkaa. Hyödyllinen e-jakelu takaa paremman laskutuksen. Automaattisella Canon Invoice Generation -ratkaisulla luot ja lähetät laskut entistä nopeammin sekä digitaalisessa että paperimuodossa.

Canon Invoice Generationilla laskutuksessa tarvittavien tietojen kokoaminen ja tarkistaminen käy nopeasti ja helposti. Laskujen asettelua ja muotoilua on helppo muokata, ja laskut lähtevät eteenpäin yhdellä painalluksella. Jokainen lasku säilyy tallessa digitaalisessa muodossa, ja luomalla tilaraportteja voit kehittää asiakaspalvelua – hyödynnä Canonin monipuolinen osaaminen.

Tiesitkö tämän?

70 prosentilla organisaatioista on ongelmia tarvittavan tiedon löytämisessä – AIIM 2012

Yritykset käyttävät laskujen luomiseen keskimäärin 30 tuntiaCanon / KAE 2013

49 % maksuista on myöhässä – RS Consulting / Canon Europe 2011

Miksi kannattaa valita Canon Invoice Generation?

Vähennä kustannuksia

Canon Invoice Generation tehostaa hallintoa minimoimalla laitteiden huoltotarpeen, asiakirjojen säilytyskulut ja postitse lähettävien laskujen määrän.

Ota parempi kontrolli

Mukautetut laskumallit ja ymmärrettävät prosessit auttavat tekemään parempia hallinnollisia päätöksiä. Tehokkaat raportointimahdollisuudet ja ajastettu laskujen lähetys ja seuranta parantaa asiakaspalvelua.

Työskentele nopeasti ja älykkäästi

Automaattinen laskutustyökalu luo laskut ennätyksellisen nopeasti. Samalla se automatisoi e-jakelun ja vähentää laskutusvirheitä. Maksukierto nopeutuu ja parantuu, ja huonojen velkojen määrä vähenee.

Noudata lainsäädännöllisiä vaatimuksia

Luotettava Canon Invoice Generation -teknologia tarjoaa turvallisen digitaalisen säilytyspaikan kaikille laskuillesi. Säädösten mukaiset laskumallit ja jäljitettävä työnkulku takaavat katkeamattoman kirjaushistorian.

Pystymme lähettämään laskut entistä nopeammin, edullisemmin ja ympäristöystävällisemmin, minkä lisäksi käytössämme on nyt työkalu, jota voi käyttää joustavasti erilaisiin asiakirjatyönkulkuihin. Olemme siis valmiita tulevaisuuteen.

Asiakkuusprojektipäällikkö, infrastruktuuripalveluntuottaja

Lisätietoja

Canon on kansainvälisen informaationhallinnan ammattilaisten yhteisön AIIM:n (Association of Information and Image Management) johtokunnan jäsen.

AIIM:n johtokuntaan kuuluu alan parhaita ideoijia, menestyjiä ja johtajia, jotka yhdessä pyrkivät määrittelemään, mitä informaationhallinta on ja mihin suuntaan se kehittyy.