Yrityskäyttöön

Digitaalinen postitus

Saapuvan postin lähetysmuodosta tai käsittelypaikasta riippumatta Canonin Digital Mailroom -ratkaisu nopeuttaa asiakkaille vastaamista ja keventää vaatimusten noudattamisen ja tiedonkäsittelyn rasitteita. Voit nopeuttaa postin käsittelyä ja parantaa sen vaatimustenmukaisuutta saman yhtenäisen sähköisen ratkaisun avulla.

Canon Digital Mailroom on yhden luukun ratkaisu keskitettyyn postinkäsittelyyn. Sen avulla voit poimia ja lajitella sähköisiä postitietoja tehokkaammin, automatisoida organisaation sisäisen postin jakelun ja varmistaa täydellisen jäljitettävyyden. Hakujen tekeminen tiedoista helpottuu, ja tiedot voidaan tallentaa turvallisesti sähköiseen arkistoon. Kokonaisratkaisun käyttöönotto tarjoaa huomattavia säästöjä organisaation kaikissa osissa.

Tiesitkö tämän?

Neljä viidestä organisaatiosta ei skannaa puoltakaan saapuneesta postista – AIIM 2012

Asiakirjojen lähettämiseen postitse tai faksilla käytetään vuosittain 37 000 euroa (7,5 miljoonan euron liikevaihtoa kohti) – All Associates Group 2010

50 prosenttia yrityksistä on sitä mieltä, että sähköiset dokumentointivälineet lisäisivät yritysten tuottavuutta – AIIM 2012

Miksi valita Canon Digital Mailroom?

Vähennä kustannuksia

Canon Digital Mailroom nopeuttaa postin lajittelua ja vähentää paperimuodossa olevan postin määrää, minkä ansiosta arkistointitilan tarve vähenee ja toiminta- ja käsittelykustannukset laskevat.

Entistä parempaa hallintaa

Canon Digital Mailroom -ratkaisu tarjoaa selkeämmän kuvan postin käsittelytoiminnoista ja varmistaa, että loppukäyttäjille toimitetaan vain heille kuuluva posti. Tämän ansiosta voit seurata entistä tarkemmin postin käsittelyn jokaista vaihetta ja katoavan postin määrä vähenee merkittävästi.

Työskentele nopeasti ja älykkäästi

Canon Digital Mailroom toimittaa postin vastaanottajille nopeammin kuin koskaan, joten organisaatio voi reagoida asiakkaiden viesteihin pikaisesti. Tietojenpoimintaohjelmisto tekee lähetettävien asiakirjojen jakamisesta ja muokkaamisesta helppoa ja mahdollistaa myös asiakirjojen noutamisen mobiiliilaitteilla, joten niiden käsittely onnistuu missä tahansa.

Vaatimusten noudattaminen

Canon Digital Mailroom tarjoaa myös turvallisen tavan jäljittää ja tallentaa organisaation lähettämiä ja vastaanottamia tietoja. Työnkulun täydellinen jäljitettävyys ja luottamuksellisen postin rajoitetut käyttöoikeudet tekevät lainsäädännöllisten vaatimusten noudattamisesta mutkatonta.

Vastaanotamme vuosittain 120 000 postilähetystä yli 150 asiakkaalta, joten postin manuaalinen lajittelu oli erittäin haasteellista ja vaikutti merkittävästi sekä osakassuhteisiin että työvoimakustannuksiin. Canonin Digital Mailroom -ratkaisun ansiosta postin lajittelusta on tullut huomattavasti nopeampaa ja sujuvampaa, mikä tuottaa meille arviolta 120 000 euron vuosittaiset säästöt.

Eurooppalainen kirjanpito- ja veroneuvonta-alan yritys

Canon on kansainvälisen informaationhallinnan ammattilaisten yhteisön AIIM:n (Association of Information and Image Management) johtokunnan jäsen.

AIIM:n johtokuntaan kuuluu alan parhaita ideoijia, menestyjiä ja johtajia, jotka yhdessä pyrkivät määrittelemään, mitä informaationhallinta on ja mihin suuntaan se kehittyy.