Yrityskäyttöön

Lähetysluetteloiden käsittely

Kun tarvitset nopean ja kustannustehokkaan lähetysluetteloiden käsittelytavan, saat Canonilta kaiken tarvitsemasi. Canonin digitaalinen Delivery Note Processing -ratkaisu sisältää keskitetyn ympäristön, joka joustaa asiakkaiden paikallisten tarpeiden mukaan.

Tiedot ovat helposti löydettävissä, ja niiden avulla voidaan luoda selkeitä ja helposti luettavia lähetysluetteloita, jotka voidaan pyydettäessä tulostaa. Mobiililaitteiden sähköinen allekirjoitusteknologia nopeuttaa toimitusta ja takaa huipputason tietoturvan samalla kun toimitusprosessin täydellinen näkyvyys helpottaa varaston hallintaa. Kaiken tämän ansiosta hallinnolliset kulut pienenevät, laskutusajat lyhenevät ja asiakaskokemus paranee.

Tiesitkö tämän?

Neljä viidestä organisaatiosta pitää kustannusten vähentämistä toimitusketjunsa tärkeimpänä tavoitteena – IDC 2012

76 prosenttia organisaatioista ei hyödynnä mobiilikäyttöisiä liiketoimintaprosesseja – AIIM 2012

Miksi valita Canonin Delivery Note Processing?

Vähennä kustannuksia

Canonin sähköisen Delivery Note Processing -ratkaisun avulla voit minimoida asiakirjojen säilytyskustannukset, vähentää esitäytettyjen lomakkeiden tilaustarvetta ja pienentää liiketoiminnan ekologista jalanjälkeä. Lisäksi selkeämmät ja helpommin luettavat lähetysluettelot vähentävät virheiden ja virheellisten toimitusten mahdollisuutta.

Entistä parempaa hallintaa

Canonin avulla toimitusten seuranta on tarkkaa, joten toimitusprosessi on alusta loppuun entistä läpinäkyvämpi. Tämän ansiosta kaksinkertaisten toimitusten mahdollisuus pienenee ja lähettipalveluiden tai oman kuljetuskaluston hallinta on helpompaa.

Työskentele nopeasti ja älykkäästi

Mahdollisuus nopeuttaa toimituksia ja minimoida laskutusaika tarjoaa uusia tapoja lisätä organisaation tuottavuutta ja tehokkuutta. Canonin Delivery Note Processing -ratkaisun avulla voit parantaa varaston hallintaa tavalla, joka vaikuttaa suoraan asiakaskokemukseen.

Noudata lainsäädännöllisiä vaatimuksia

Kaikki lähetysluettelot kattava sähköinen arkisto sisältää täydellisen kirjausketjun ja mahdollistaa tilaustietojen noutamisen aiempaa nopeammin ja turvallisemmin. Asiakirjojen työnkulun täyden jäljitettävyyden ansiosta voit tehostaa lähtevää toimitusketjua koskevien tietojen käyttöä organisaation kaikissa osissa.

Kun kuukausittain toimitettavien tilausten määrä on 5 000, lähetysasiakirjoja kertyy iso pino. Olemme onnistuneet hankkiutumaan pinosta eroon ja astuneet askeleen lähemmäs paperitonta toimistoa.

GEV, Itävalta

    Lisätietoja

    Canon on kansainvälisen informaationhallinnan ammattilaisten yhteisön AIIM:n (Association of Information and Image Management) johtokunnan jäsen.

    AIIM:n johtokuntaan kuuluu alan parhaita ideoijia, menestyjiä ja johtajia, jotka yhdessä pyrkivät määrittelemään, mitä informaationhallinta on ja mihin suuntaan se kehittyy.